صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

چرا پرداخت مطالبات معلمان را در بوق و کرنا می کنید ؟!

حمید خلیفه هاشمی فرد | قم

چرا پرداخت مطالبات معلمان را در بوق و کرنا می کنید

با سلام و احترام خدمت مدیریت و دست اندرکاران سایت صدای معلم

بنده بازنشسته فرهنگی هستم.

من نمی دانم این چه صیغه ای است که همیشه و در طول تاریخ سالیان متمادی در رسانه های گروهی و....با بوق کرنا و کبکه دبدبه ،مسئولین ارشد در رده های مختلف به افزایش احتمالی حقوق و مزایای فرهنگیان و بازنشستگان می پردازند اما سایر نهادها و سازمان ها و وزارتخانه ها و... بدون سر و صدا و هیاهو، حقوق و مزایای کارمندان را افزایش می دهند.


درخواست همیاری ( کمک مالی )

« دیدگاه ها و نظرات افراد و گروه ها لزوما نظر صدای معلم نیست ؛ این رسانه آماده انتشار پاسخ مسئولان و افراد مخاطب می باشد »

« آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم »

کانال تلگرامی صدای معلم

ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید


چرا پرداخت مطالبات معلمان را در بوق و کرنا می کنید

سه شنبه, 20 مرداد 1405 10:00 خوانده شده: 172 دفعه

نظرات بینندگان  

پاسخ + +1 0 --
ناشناس 1405/06/03 - 02:00
چرا نکنن؟ وزارت آموزش و پرورش یک تنه یک چهارم دولت محسوب میشه. با این همه سوءمدیریت و مدیران ناکارامد و وزرای یکی از یکی دیگه ناکارامدتر اینکه بتونن مطالبات معلمان و حتی حقوق ماهانه شون رو پرداخت کنن معجزه محسوب میشه.
برای وزارت نیرو و وزارت نفت اینطوری نیست. این دو تا وزارتخونه هم حجمشون کوچیکه و هم به این نتیجه رسیدن برای حفظ و تداوم منافع شون حداقل در رده ستادی و میانی مدیران لایق تری رو استفاده کنن. ولی آموزش و پرورش هر روز بدتر از دیروز.
پاسخ + +2 0 --
معلم 1405/06/03 - 15:05
آخه همکارمحترم اصلا" اینهمه آبروریزی ومنت سرمعلمان بیان اون معوقه ۱۴۰۰رابدن با ده میلیون یا ۲۰میلیون چی میدن بااین ابرتورم لعنت به بانیانش وقتش نمیدن کش کش آخرش هم ارزش ریالی صفر
پاسخ + 0 0 --
معلم 1405/06/09 - 12:55
وقتی یه بازنشسته شهرداری ) خدمات( نزدیک ۸۰میلیون حقوقش،هس ماهم بابالای۳۰سال هنوزتو۲۵میلیون پا می کوبیم عدالت یا ظلم آشکار؟
پاسخ + 0 0 --
سعیدی 1405/06/15 - 08:42
در مورد افزایش حق مدیریت و معاونت چرا صحبتی از معاون اجرایی نیست؟
معاون اجرایی که در مدرسه هم کار معاون آموزشی و پرورشی و هم کار معلمان رو در ساعت اداری و خارج از ساعت اداری انجام میده.

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نظرسنجی

به عنوان عضو " صندوق ذخیره فرهنگیان " چند درصد از حقوق و مزایای خود را داوطلبانه به این موسسه واریز می کنید ؟

5 درصد ( حداکثر ) - 16.8%
4 درصد - 0%
3 درصد - 4.6%
2 درصد - 2.3%
1 درصد - 6.1%
اصلا خبری ندارم و خودشان از فیش حقوقی من کسر می کنند - 70.2%

مجموع آرا: 131

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور