
روستایی :
به نظر من ( نظر شخصی بنده ) پرونده های تشکیل شده در دیوان عدالت اداری نگاهش نگاه شکایتی نیست ؛ نگاه نقض قوانین از نگاه مخاطب است. موضوع دیگر در حوزه ثبت نام و کمک های مردمی و اجبار مدیران ... ما باید این فرهنگ را اصلاح کنیم و این را قبول داریم اما شما به عنوان فرد با تجربه و کسی که در حوزه آموزش و پرورش و معلمی کار کردید و کار می کنید فکر می کنم بتوانید امروز این را بگویید و فکر می کنم این جمله درست باشد که ثبت نام امروز ما نسبت به سه سال پیش شرایط بهتری را دارد تجربه می کند یا از ده سال پیش شرایط بهتری را دارد تجربه می کند و قطعا با مطلوب فاصله دارد و باید تلاش کنیم که به آن نقطه مورد نظر برسیم.
در حوزه نظرسنجی که ما از اولیاء در مورد آموزش مجازی انجام دادیم هنوز فرایند به اتمام نرسیده است اما عدد تا الان را عرض می کنم.
دویست و سی هزار و چهارصد و شصت و یک نفر از اولیاء در این نظرسنجی ما شرکت کردند که به نظر ما باید این عدد بیشتر شود هر چند عدد خوبی است : نزدیک یک و هفت دهم درصد بوده است.
سوالاتی که ما پرسیده بودیم : کیفیت نحوه آموزش را چگونه دیده اید ، شروع و پایان کلاس ها ، دسترسی به اینترنت ، دسترسی به موبایل و کامپیوتر ، پیشرفت در آموزش ، نقاط قوت آموزش مجازی.

کیفیت آموزش مجازی را حدود پنجاه و نه درصد خیلی خوب ، بیست و چهار درصد خوب . دسترسی به اینترنت عددها مشخص است که بعد از تایید نهایی آن را منتشر می کنیم .
اما این نکته برای من جالب بود : در مورد نقطه قوت آموزش مجازی در این شرایط اضطرار بیشتر مخاطبین ما بر دو نکته تاکید کرده بودند : ادامه فعالیت آموزشی در شرایط ویژه که اگر این آموزش مجازی نبود آموزش دچار اختلال می شد ؛ سی درصد مردم نقطه قوت آموزش مجازی ما را در این دیده بودند و سی و یک درصد هم جلوگیری از افت تحصیلی تعریفی بود که از حوزه آموزش مجازی داشتند اما قطعا جمله شما را تاکید می کنم و تایید می کنم که ما برای اصلاح فرایند باید تلاش کنیم . قطعا سرانه های مدارس را جناب آقای فرهادی عزیز بهتر می توانند عدد را بگویند ؛ رشد بسیار خوبی را داشتند هر چند هنوز پاسخ گوی نیازهای مدرسه در امور جاری نیست .
قطعا باید تلاش کنیم که این فرایند را اصلاح کنیم .

صدای معلم:
شما به نقض قوانین اشاره کردید و این جا گفتید که می خواهیم اقناع سازی کنیم اما من از صحبت های شما قانع نشدم .
سوال این است که یک مدیر در سیستم آموزشی چرا باید نقض قانون کند ؟
چرا باید آن مدیر جرات پیدا کند که قانون را زیر پا بگذارد و بر اساس سلیقه و یا نظر خودش عمل کند ؟
منظورم فقط شما نیستید و این شامل همه مدیران قبلی است.
اگر این اداره کل به آن سطح رسیده بود که مدیران مستقر در آموزش و پرورش از شما حساب می بردند ، دیگر ما به آن مرحله نمی رسیدیم که قانون نقض شود.
اصل و اساس کارمان بر اساس قانون است . معیار و میزان کننده روابط و تنظیم کننده معادلات همان قانون است. اصل این است و اگر این نباشد سنگ روی سنگ بند نمی شود.
انتظار هم ندارم که شما بر خلاف پروتکل های اداری مرسوم و رایج صحبت کنید !
از شما به عنوان یک مسئول می پرسم که ریشه این کار کجاست ؟
وقتی من می گویم اصل پارکینسون ... سخن این است که وقتی سیستم بیش از حد بوروکراتیک و دست و پاگیر می شود دیگر اصل هدف فراموش می شود و در آن فساد حاصل می شود و تبعات بعدی را در پی خواهد داشت .
منظور من این بود.

روستایی:
فقط یک جمله را بگویم .
ما در برخورد با متخلف موظف هستیم بر اساس یک سری قوانین و مقررات عمل کنیم.
قانون به من می گوید اگر مدیری تخلف کرد او را به هیئت تخلفات معرفی کنید تا بر اساس قانون رسیدگی به تخلفات اداری با او برخورد شود.
این که آن قانون بازدارنده نیست ، زمان بر است .... اینها نواقصی است که باید اصلاح شود و درست می فرمایید.
ما می گوییم نقش بازرسی مان را درست انجام می دهیم و می رسانیم به مرحله صدور رای. در مرحله صدور رای دوستان کارشان را درست انجام می دهند و رایشان را صادر می کنند.

صدای معلم:
احتمالا از پرونده سید طه موسوی دبیر زبان انگلیسی هنرستان فنی شهید بهشتی واقع در شهرستان عنبرآباد کرمان خبر دارید که توسط دو تن از کارکنان اداره آموزش و پرورش این شهرستان ( ارزیابی عملکرد ) مورد ضرب و شتم قرار گرفته است .
نظر من این است که خود زیر مجموعه ی شما دارد تخلف می کند و حریم قانون را زیر پا می گذارد !
روستایی:
قطعا تخلف می کنند و قطعا باید رسیدگی شود.

حکیم زاده:
در مورد سوالی که جنابعالی پرسیدید ؛ ما در سال تحصیلی جاری در استان هایمان تفاوت داشتیم. مثلا استانی مانند خوزستان را داشتیم که قبل از شروع جنگ تحمیلی رمضان ما 31 روز مدرسه را تعطیل داشتیم به دلایل مثل آلودگی هوا و شرایطی از این قبیل .
برخی استان های ما به دلیل شیوع آنفولانزا تعطیل شدند ؛ ناترازی انرژی و شرایط جنگی .... چهار موردی بود که باعث شد که ما تعطیلی های بیش از حد داشته باشیم بنابراین من در مجموع نمی توانم بگویم که همه استان ها مثل هم بودند . اما با توجه به این که سال تحصیلی را در مهرماه شروع کردیم و تا نهم اسفند مدارس به صورت حضوری تشکیل شدند و بعد از آن به صورت مجازی ما به طور متوسط 45 روز آموزش در فضای مجازی را تا نهم خرداد داشتیم و 81 روز آموزش حضوری را داشتیم که این 81 روز از یک استان تا استان دیگر متفاوت است و ما تا قبل از آن در دی ماه آمار دقیق استان ها را گرفته بودیم و مستحضر هستید که وزارت آموزش و پرورش نسبت به تعطیلی مدارس معترض است . ...
صدای معلم:
یعنی از 180 روز تقویم آموزشی، 81 روز مدارس باز بودند ؟
حکیم زاده:
من نکته ای را توضیح می دهم . وقتی راجع به عدد و رقم صحبت می کنیم و از 180 روز صحبت می کنیم با لحاظ کردن پنج شنبه و جمعه ها تعطیلات رسمی و تعطیلات نوروز است اگر می خواهید بگویید 180 روز و 80 اینها را هم به آن اضافه می کنم مجدد که از جهت ریاضیات دقیق تر صحبت کرده باشیم.
پایان گزارش/
پیاده سازی و ویرایش : زهرا قاسم پور دیزجی

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
