چاپ کردن این صفحه

کار تیم جوان جهادی نخبه که قرار بود طی آن « صدای معلمان » شنیده شود به کجا رسیده است ؟!

آقای قالیباف ! قرار بود آموزش و پرورش اولویت اول " قوه مقننه " باشد ؟!

صدای معلم گزارش می کند ؛

گروه گزارش / 

گزارش تحلیلی صدای معلم از  معافیت اعضای هیات علمی دانشگاه ها و قضات از پرداخت مالیات

دوم اسفند 1398 انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار گردید .

از این منظر و نیز با توجه به نشستی که  محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی چهارشنبه، 30 مهر با صاحب نظران و اعضای تشکل‌های فرهنگیان داشتند ؛ « صدای معلم » پرسش هایی را در این زمینه مطرح می کند .

قالیباف در نشست مذکور به مسائلی اشاره کرده و چنین گفته بود : ( این جا )

« ساختار آموزش و پرورش مهم است و هیچ نهادی به بزرگی این مجموعه از حیث جغرافیایی و نیروی انسانی مشاهده نمی‌شود؛ در این بین باید اذعان کرد نهاد خانواده و نهاد آموزش و پرورش نیز مکمل یکدیگر هستند.

در این بین نباید فراموش کرد که مردمی‌سازی با خصوصی‌سازی در آموزش و پرورش متفاوت است لذا مدارس باید مردمی شود نه خصوصی.

گزارش تحلیلی صدای معلم در مورد عملکرد قوه مقننه و مجلس یازدهم در مورد آموزش و پرورش

اولویت اول قوه مقننه آموزش و پرورش است . مطابق این رویکرد در یک ماه اول فعالیت مجلس شورای اسلامی تیم جوان جهادی نخبه برای بررسی مسائل تشکیل شد تا صدای معلمان شنیده شود؛ همچنین در سفر به استان خوزستان و همچنین سیستان و بلوچستان همواره در جمع معلمان حضور داشتم و حرف‌های آنها را از نزدیک شنیدم.

به عنوان مثال مشکلات روستایی محرومی در سیستان و بلوچستان را یک معلم در کلاس کپری برایم تشریح کرد و این در حالی است که آن معلم با همه مشکلاتش در منطقه دشت رباط حضور می‌یافت.

مجلس شورای اسلامی دارای 4 رویکرد شفاف‌سازی، هوشمندسازی، مردمی‌سازی و کارآمدسازی است و مطابق این رویکردها بر سیاست‌های کلان ابلاغی آموزش و پرورش و آموزش عالی نظارت خواهد شد.

اعتقاد دارم اگر طی سال‌های 1400 تا 1410 به آموزش و پرورش و آموزش عالی بپردازیم حتما مسائل مربوط به اقتصاد، فرهنگ و چالش مدیریتی کشور حل می‌شود زیرا تربیت نیروی انسانی وفادار متعهد کارآمد بامهارت از جمله چالش‌های کنونی است. » چرا این تشکل ها به عنوان بخشی از " حوزه عمومی " آموزش و پرورش ، « فرهنگ مطالبه گری و پرسش گری » را در جامعه تعریف و نهادینه نمی کنند ؟

نخستین و راهبردی ترین پرسش « صدای معلم » از رئیس مجلس آن است که اگر طبق گفته رئیس مجلس ، اولویت اول قوه مقننه آموزش و پرورش بوده است ؛ مصادیق و تبلور عینی این اولویت در عمر مدیریتی ایشان در مجلس چه بوده است ؟

کار تیم جوان جهادی نخبه که قرار بود طی آن « صدای معلمان » شنیده شود به کجا رسیده است ؟

آیا رئیس مجلس خبر دارد که میزان دانش آموزان بازمانده از تحصیل در یک سال گذشته و بر اثر تعطیلی مدارس به سی درصد رسیده و برخی آمارها حکایت از محرومیت پنج میلیون دانش آموز از آموزش های مجازی است ؟

گزارش تحلیلی صدای معلم در مورد عملکرد قوه مقننه و مجلس یازدهم در مورد آموزش و پرورش

پیش تر ؛ « صدای معلم » در گزارشی نوشت : ( این جا )

« خروجی و برون داد این مجلس حداقل برای آموزش و پرورش چه بوده است ؟ »

مجلسی که با فروش دارایی‌ها و سرمایه های آموزش و پرورش برای پرداخت حقوق معلمان موافق است ؟! ( این جا )

و یا مجلسی که در جهت افزایش مدارس سمپاد در حال حرکت است ؟ ( این جا )

پرسش این رسانه از آقای قالیباف آن است که آیا حرکت در جهت افزایش مدارس سمپاد ، مردمی سازی آموزش و پرورش است ؟

رئیس مجلس در نشست مذکور به " ساختار آموزش و پرورش " اشاره کرده است .

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی چهارشنبه 12 آذر قوه مقننه و در نطق پیش از دستور خود، با بیان اینکه کسری بودجه ام المصائب اقتصاد کشور است، به مسائلی اشاره کرد .

قالیباف گفت :

 مجلس مُصر به اصلاح ساختار بودجه است .

آنچه در نهایت باید به طور واقعی به آن توجه کنیم، عدم اتکا به نفت است که این مسئله همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری است چرا که اتکای بودجه به نفت، شرّ مطلق و تکیه بر باد است .

بودجه عادلانه می‌تواند اقتصاد کشور را قوی کند و باید تلاش کنیم که برخی از محورهای اصلی ساختار بودجه را عملیاتی کنیم و از همین امسال مقدمات اصلاح نهایی بودجه آغاز شود . »

پرسش صدای معلم از رئیس مجلس آن است که آیا ایشان توانسته مطابق گفته خودش ، ساختار بودجه کشور را اصلاح کند که سخن از ساختار آموزش و پرورش به زبان می آورد ؟

گزارش تحلیلی صدای معلم در مورد عملکرد قوه مقننه و مجلس یازدهم در مورد آموزش و پرورش

و اما سخنی با تشکل های فرهنگیان ؛

چرا تشکل های فرهنگیان سخنان و وعده های گفته شده در چنین نشست ها را پی گیری نمی کنند ؟

چرا این تشکل ها به عنوان بخشی از " حوزه عمومی " آموزش و پرورش ، « فرهنگ مطالبه گری و پرسش گری » را در جامعه تعریف و نهادینه نمی کنند ؟

چرا نمی پرسند مجلسی که با شعار از حمایت از محرومان بر سر کار آمده است ، در این مدت چه کرده است ؟

چرا باید پس از گذشت چهار دهه همچنان فقر و محرومیت بر برخی استان ها مانند سیستان و بلوچستان که در روزهای اخیر شاهد تنش ها و اعتراضات ناراحت کننده و  دردآور در آن بودیم حکمفرما باشد ؟

پایان گزارش/


گزارش تحلیلی صدای معلم از  معافیت اعضای هیات علمی دانشگاه ها و قضات از پرداخت مالیات

دوشنبه, 23 -8156 14:13 خوانده شده: 590 دفعه

در همین زمینه بخوانید: