بخش اول مقدمه :
۱. با توجه به اینکه بخشی از اعضا به ماهیت خصوصی صندوق ذخیره فرهنگیان حساسیت زیادی دارند پیشنهاد می شود در ایام نزدیک به انتخابات ۱۴۰۲ ، سیاستمداران به این حساسیت فرهنگیان توجه ویژه نمائید.
۲. نمایندگان محترم مجلس ؛ دولت حدود 7000 میلیارد تومان به صندوق ذخیره فرهنگیان بدهی دارد ، تجویز و دائمی نمودن ماده 85 قانون برنامه ششم در برنامه هفتم، پرداخت ماهانه تعهد دولت و.... از مطالبات اعضا می باشد .
۳. نمایندگان محترم مجلس به دنبال تصویب اساسنامه یک بنگاه اقتصادی خصوصی در مجلس نباشید. ورود به بخش خصوصی در صلاحیت مجلس نیست و خلاف اصل 85 و اصل 44 قانون اساسی است.
۴. با توجه به ماهیت کلی تحقیق و تفحص که طبق قانون اساسی از حقوق مجلس است که در « تمام امور *کشور » ( نه موسسه خصوصی صندوق ذخیره فرهنگیان ) ورود پیدا کند ، پیشنهاد می گردد : اولا تحقیق و تفحص اخیر پس گرفته شود . ثانیا پرسش های ذیل را که بر پیکره اصلی متن تحقیق و تفحص مورد ِ نظر ، استوار است را با وزیر آموزش و پرورش ( ریاست محترم هیات امنا صندوق ذخیره فرهنگیان ) مطرح نمایید تا از گسترش شائبه غیر خصوصی بودن صندوق ذخیره فرهنگیان جلوگیری شود .
۵. عمده ترین عامل فساد و مدیریت ناکارآمد در یک موسسه خصوصی ، عدم حضور صاحب سرمایه در مراکز تصمیم سازی و تصمیم گیری کلان آن موسسه می باشد که اعضا آن را بصورت خلاصه ، چالش قیم مآبی در صندوق ذخیره فرهنگیان نام نهاده اند .
۶. بهترین خدمت به یک میلیون و ششصد هزار عضو صندوق ، پرهیز از قیم مآبی و حرکت به سوی پذیرش رکن مجمع عمومی در اساسنامه است .
- بخش دوم پرسش نمایندگان محترم از وزیر آموزش و پرورش ( ریاست محترم هیات امنا صندوق ذخیره فرهنگیان ) در راستای تحقق مطالبات به حق اعضا :
۱. واریزی ماهانه اعضا در حال حاضر ، ۱۵۰ میلیارد تومان در ماه می باشد ، چرا اعضا نمی توانند طبق قانون ، واریزی خود را کاهش بدهند ؟
۲. در گذشته ، وزیر وقت ، بابت بدهی دولت به اعضا ، در دیوان عدالت اداری اقامه دعوی نمود . چرا امروز ، وزیر انقلابی و مردمی ، شکایت از دولت را در دیوان عدالت اداری مطرح نمی کند ؟
۳. صندوق به دلیل ِ عدم حضور صاحبان سرمایه در مراکز تصمیم سازی و تصمیم گیری ، در برخی از حوزه ها ، با زیان مواجه شده است .
چرا وزیر محترم ، برای نقش آفرینی موثر ِ صاحبان اصلی سرمایه در صندوق و مقابله با قیم مآبی ، آیین نامه انتخابات ِ شش نفر ِ هیات امنا را تنظیم نکرده است تا اعضا در ساختاری گسترده در تمام ِ کشور بتوانند هم در مراکز تصمیم سازی و تصمیم گیری حضور داشته باشند و هم بر عملکردها نظارت داشته باشند .
چرا ساختاری در راستای اجرای قانون سوت زنان ( معرفی خطاکاران و دریافت جایزه از افشای فساد ) که در قوه قضاییه پذیرفته شده در صندوق جاری و ساری نشده است ؟
۴. چرا مطالبه گران ، اعضای مجمع عمومی استانی و کارشناسان عضو در کنار منتخبین نمی توانند در کمیته های تخصصی چون کمیته انتصابات نقش آفرینی کنند و اعضا، شاهد حضور مدیران غیر متخصص در پست های فوق العاده تخصصی هستند؟
۵. چرا وزیر وقت ، همچون سلف خود که در سال ۱۴۰۰ مصوبات کارشناسان ِ منتصب خود را وتو کرد و مانع ثبت نماد هلدینگ پترو فرهنگ در فرا بورس شد ، در روز رونمایی مانع تخصیص حقوق مالکانه شد و مصوبات کارشناسان صندوق را وتو نمود . توقف شش ماهه در تخصیص حقوق مالکانه ، تمام تبلیغات رسانه ها را برای فرو ریختن دیوار بی اعتمادی بین اعضا و مسئولین صندوق را بی اعتبار کرد و این دیوار را بلندتر نمود .
از وزیر خواسته شود هرچه سریع تر توقف شش ماهه در تخصیص حقوق مالکانه را ملغی نماید .
۶. در اساسنامه قانونی تیر ماه ۱۴۰۰ ، به صراحت به حاکمیت شرکتی تاکید شده است.
چرا وزیر به جد ، برای پیشگیری از فساد احتمالی در صندوق ، حاکمیت شرکتی و نوآوری باز را اجرایی نمی کند ؟ تا صندوق بتواند از ظرفیت همه با هوش های عضو بهره ببرد .
۷. تخصیص حقوق مالکانه یک مطالبه ۱۲ ساله ی یک میلیون و ششصد هزار عضو صندوق می باشد که مصرانه پیگیر تحقق عاجل آن هستند .
۸. طبق قانون ( اساسنامه قانونی تیر ماه ۱۴۰۰ ) تهیه و ابلاغ آیین نامه انتخابات شش نفر منتخب اعضا در هیات امنا ، به عهده وزیر است . چرا وزیر کنونی ، با حضور کارشناسان عضو ارائه دهنده پیش نویس به وزیر قبلی ، تدوین آیین نامه را پیگیری نمی کند ؟
کار گروه مرکب امید آفرینان
داوزدهم تیر ماه ۱۴۰۲
( 1 ) معرفی کار گروه مرکب امید آفرینان:
۱. بیش از یکصد نفر از فرهنگیان علاقه مند به کنشگری مدنی در حوزه صندوق ذخیره فرهنگیان در واتساپ گرد هم آمدند .
گروهی به نام « امید آفرینان صندوق ذخیره فرهنگیان » تشکیل شد .
۲. اعضای امید آفرینان صندوق ذخیره فرهنگیان دارای ترکیب به شرح ذیل است :
- نمایندگانی از سه تشکل مدنی سازمان معلمان ایران ، مجمع فرهنگیان ایران اسلامی و انجمن اسلامی معلمان و نیز یک فعال و کنشگر صنفی آقای اسدالله حیرانی
- نمایندگان مجمع عمومی استانی( ۸۳ نفر منتخبین استانی )
- نمایندگان شورای عالی آموزش و پرورش
- نمایندگان کنشگران مستقل ( بازنشستگان ، مدیران ابر گروه ها ، مطالبه گران و ... )
۳. گروه امید آفرینان صندوق ذخیره فرهنگیان ، چهار کار گروه تخصصی دارد که اعضای آن به روشی کاملا دموکراتیک تعیین شده اند .
از دل چهار کار گروه تخصصی امید آفرینان و کارشناس عضو صندوق، کار گروه مرکب امید آفرینان شکل گرفت .
۴. فعالین حقیقی کار گروه مرکب امید آفرینان :
امیر خراسانی ، علی خزایی ، محمد داوری ، کامران رحیمی ، سعید شهسوارزاده ، فاطمه منصور زاده و افسانه نگهبان .
۵. کارشناسانی چون آقایان محمد حسن صدقی و محمد قریشی کار گروه مرکب امید آفرینان را همراهی می کنند .
۶. فعالیت کار گروه مرکب عبارتند از :
- درخواست دیدار با آقای دکتر رضا مراد صحرایی از بدو پذیرش ِ سر پرستی وزارت آموزش و پرورش که تا کنون اجابت نشده است .
- نامه برای مدیر عامل محترم صندوق ذخیره فرهنگیان جناب آقای نجف پور کردی
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید