فعال فضای مجازی اگر برای آموزش و پرورش مرثیه خوانی کند و تابوت وزارت را ترسیم نماید همان کاری را می کند که پزشک بر دمل زخم بیمار نیشتر می زند تا ... این کار بهتر از آن است که کشور در آینده ای نه چندان دور«مرگ مدرسه» را شاهد باشد.
آیا شما معلم هستید نمی دانم ! چگونه معلمی هستید که اکنون می خواهید از پس شهرها و روستاهای این اقلیم پهناور ، از جنگ قدرت اتاق فکرهای دو طرف آگاهی یابید!
معلم گرامی !
آیا وزیدن نسیم همان طوری که اکثر معلمان نشسته اند تا به سمت شان بوزد وزیدن می گیرد یا نسیم با کنش گری معقول ، منطقی و تضارب آراء اما صریح و سریع انجام می پذیرد؟
آیا نبش قبر تابوت آموزش و پرورش و جراحی و آشکار نمودن زوایای پنهان مشکلات و ندانم کاری ها با بهره گیری از فضای مجازی ، تخریب و اتهامات بی اساس بوده است ؟!
همه می دانیم به صندوق پرسود ذخیره فرهنگیان دستبرد زده شد ؛ اگر هر کس که مسئولیت داشته بگوید من ماشین ال نود دارم و نمی دانم چه کسی خورده است ! آیا فرار از امانت داری تلقی می شود؟ یا معلمی که سی سال از سرنوشت پس انداززحمات خود سئوال می کند متهم است به اتهام زننده بی اساس!این تذهبون؟
اینکه نویسنده توانای مقیم خارج موضوعی اخلاقی را به دوست اصلاح طلب خود عبدالله مومنی گوشزد می کند که خواسته و بدهی شخصی خود را به بطحایی ، برمنافع عمومی ترجیح ندهد و در این بازی منفعت عموم را قربانی نکند کار بدی کرده است؟
آقای شیرزاد به اصلاح طلب ، منتقدانه یادآورمی شود که اخلاق حکم می کند دستگاه در باتلاق گیر کرده را مدیری راست قامت و راست کردار و توانمند کلان نگردر سطح ملی لازم است که مومنی برای احیای حقوق عمومی مردم و نسل آینده و از جمله معلمان باید از بدهی شخصی خود بگذرد تا منافع ملی قربانی نشود.
اتفاقا عمل مومنی مصداق چرتکه زدن و کاسب کارانه بوده است که دستور و همت وزیر (فانی) را در پی گیری مخمصه اش نادیده گرفته و از مجری مجبور به اجرای دستور (بطحایی) تشکر و تقدیر نموده است!
اخلاق حکم می کرد مومنی از دقت و توجه وزیر سخنی به میان می آورد تا شائبه چاپلوسی در وسط دعوا به تعیین نرخ متهم نشود.
باید بدانید ادغام «حق و سیاست» در آموزش و پرورش به آن سبکی که فکر می کنید جای ندارد بلکه معلم باید به دانش آموزان ، راهبری توجه و آموزش اجرای دقیق قانون را تا در مسیر به شهروند مطلوب ، ایده آل و قانون مداررسیده و تربیت شود ، معلمان به بچه ها یاد می دهند که زبانی که در موقع سکوت و کام در کلام ، خروس بی محل باشد و برای منافع شخصی مرثیه بسراید ، حق یک میلیون معلم را ندیده است و حتما از مدارحق ، انصاف ، قانون و اخلاق خارج شده است !
و درپایان یقین بدانید معلمان خوشحالند ، ظهور و افول زرافشان و بطحایی هیچ خیری نداشته باشد مسبب یک خیر بی مثال شده است که همگان بفهمند و آگاه شوند که دستگاه تعلیم و تربیت عرصه جولان سربازان کارورز پادگان نیست که بی تدبیران کهنه اندیش خوگرفته از سوابق بیست ساله به ارتقاء و رشد خود بیندیشند و با کمک لابیگری به وزارت برسند ، حتی به قیمت مثله شدن منافع ملی ! و آب از آب تکان نخورد، همچنان که معلمان به هیچ وجه فراموش نمی کنند کمپین قبل انتخابات نجفی اصلاح طلب که در حضور معلمان اشک بریزد و مرثیه بسراید که چرا سرنوشت معلمان چنین است ! و پس از انتخابات اولین کسی باشد که به معلمان پشت کند!
معلمان یاد گرفته اند در این کارزار مدنی هرحرکت نابخردانه علیه منافع ملی و معلمان ، چه از جانب چپ ، راست یا میانه از دیدشان پوشیده نماند و در موقع مقتضی پاسخ لازم و محکم داده شود!
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید