چاپ کردن این صفحه

شاید وزارتخانه ای که با مفهوم و ارزش واحد " روابط عمومی " در یک سازمان بیگانه است ، این سفرها کاملا طبیعی و مورد انتظار است !

آقای حاجی میرزایی ! نیازی به این همه سفر نیست !

فرهنگی/ تبریز

سفرهای وزیر آموزش و پرورش و ضعف روابط عمومی

این روزها اخبار سفر وزیر به اقصی نقاط کشور بالاخص دو سفر انجام شده به قم ، زادگاه ایشان یادآور خطای برخی از مدیران است که تصور می کنند با حضور مستقیم خود در محل برای بررسی مشکلات و یا افتتاح و کلنگ زنی و قیچی کردن روبان های رنگارنگ و.... کار مفیدی انجام می دهند! و این رفتار وزیر به برخی از معاونان نیز سرایت پیدا کرده است.
شاید وزارتخانه ای که با مفهوم و ارزش واحد " روابط عمومی " در یک سازمان بیگانه است ، این سفرها کاملا طبیعی و مورد انتظار است .
چون همراه این سفرها موارد فوق ، هزینه های پنهان و آشکار زیادی را بر وزارتخانه و بودجه محدود آن ، تحمیل می سازد. مواردی چون: هزینه سفر وزیر و هئیت همراه ، هزینه استقبال و پذیرایی از آنان ، هزینه بنرهای استقبال و پاچه خواری شخص وزیر ، هزینه زمان و انرژی از دست رفته برای خود وزیر و همراهان ایشان و مدیران کل و ...... .


جناب وزیر !

تا چشم برهم زنید ، عمر وزارت تان تمام خواهد شد ، مشکل جای دور نیست ، همین جاست ، زیر پوست خود وزارتخانه و واحدهای حذف شده آن ، در واحدهای جدیدالتأسیس آن ، در معاونت های تبدیل به اموال غیرمنقول شده وزارتخانه ، در لابه لای بخشنامه ها و آئین نامه های غیرضروری ، در طرح های نابخردانه متنوع و متعدد و متناقض آن و در ....
امید است با استفاده از تکنولوژی و ویدئو کنفرانس ، تعداد این سفرها به حداقل ممکن برسد و با سفر به مناطق محروم ، دنبال سیاست حمایت از مستضعان نباشیم که مستضعان به قوانین لازم الاجرا برای پایان بخشیدن به محرومیت نیاز دارند نه حضور معطر و نمایشی شخص وزیر در روستا و شهرشان .
جناب وزیر ، از خود بپرسید چرا علیرغم تلاش شبانه روزی و تحمل مشقت این سفرها ، هنوز مشکلات و معضلات نظام آموزشی و مطالبات فرهنگیان پابرجایند و توسعه و عدالت آموزشی نمی تواند تحقق بیابد ؟!


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

سفرهای وزیر آموزش و پرورش و ضعف روابط عمومی

سه شنبه, 22 مهر 1398 16:04 خوانده شده: 1408 دفعه

در همین زمینه بخوانید: