" به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذرد
من علی اکبر باغانی عضو شورای هماهنگی تشکل های صنفی معلمان ایران ؛ خانم هاجر چنارانی را سال هاست می شناسم .
همه ما معلمان زندانی و بازداشتی و کانونی را به نام و نشان می شناسد و می داند که بارها من را بازداشت غیرقانونی کرده اند.
می داند که ما معلمان زندانی هستیم و از زندان رجایی شهر من و تبعید من آگاهی کامل دارد اما با وجودی که معلم و فرهنگی بود عضو کمیسیون امنیت ملی شد تا هرچه بیشتر به حاکمیت و حکومت نزدیکتر باشد .
باغانی در ادامه می افزاید :
او مشکلات معلمان و خانواده های زندانیان بهشتی و عبدی و حبیبی و بداقی و دیگر معلمان دربند و جامعه فرهنگی و آموزشی و معیشتی آنها را می داند و هیچ اقدامی نمی کند .
هاجر چنارانی قبل از نمایندگی اش با ما رابطه خانوادگی داشت و از زمانی که وارد مجلس شورای اسلامی ایران گردید حتی جواب یک تلفن همراه من و خانواده ما را نداد و البته ماهم نیازی به ایشان نداریم و تنها برای ایشان و نمایندگان همفکر ایشان متاسفم .