چاپ کردن این صفحه

" لطفا هزینه های وزارت آموزش و پرورش را باخالی کردن جیب معلمان پرداخت نکنید "

تداوم نمره فروشی در ضمن خدمت ؟!

گروه استان ها و شهرستان ها/

نامه ی زیر توسط یکی از فرهنگیان برای صدای معلم ارسال گردیده است .

این رسانه آمادگی خود را برای انتشار پاسخ مسئولان اعلام می کند .

نمره فروشی در ضمن خدمت و سامانه ضمن خدمت فرهنگیان

اول ؛ وقتی نیم نگاهی به سایر وزارتخانه ها و سازمان های دولتی می اندازیم ؛ می بینیم که برای تشویق پرسنل خود برای ارتقای مهارت های شخصی و حرفه ای بسیاری از دوره های آموزشی را در ساعات کاری یا به همراه پرداخت پاداش و.. برگزار می نمایند.
در وزارت آموزش و پرورش برگزاری دوره های حین خدمت چندان جدی گرفته نمی شود. شگفت آورتر اینکه در چندسال اخیر هزینه های برخی دوره ها از جیب معلمان پرداخت می گردد.


دوم ؛ در ابتدای امر برای ثبت نام در دوره مجازی و غیرحضوری" مدرسه آماده " در محیط ltms وارد شدم ، تاکید بر کاملا رایگان خیالم را راحت کرد که دیگر کلکی در کار نیست لذا اطمینان کرده و ثبت نام کردم .
باقی قضایا ، هر دفعه که وارد محیط رایا درس می شدی ، پیام ها پشت پیام ها می آمد که حمایت مالی کنید و تعدادی که مجبور به پرداخت پول شده بودند را به رخ معلمان می کشید.
همه چیز دیده بودیم جز تکدی گری در محیط مجازی !
چنان در فشار عاطفی قرار می گرفتی که انگار اگر پولی پرداخت نکنی ضمن خدمت و رایادرس و ltms و .. همه نابود شده و قاطبه معلمان از نداشتن ساعات ضمن خدمت به دردسر خواهند افتاد.
تا اینجا ،  مشکل قانونی یا اداری و مالی انتقاد معلمان را برانگیخته است .
وزارت آموزش و پرورش وقاحت را به جایی رسانده که قبولی در برخی معلمان را به پرداخت پول در قالب حمایت مالی مشروط نموده است. هر هزار تومان ، 40 امتیاز و حداکثر تا 360 امتیاز قابل افزایش هست. ( حداکثر پرداختی هر معلم 9 هزار تومان می شود )
نکته تعجب آور اینست که معلمانی که نمره علمی نیاورده اند ، باپرداخت پول ملاک و حد نصاب قبولی دوره را کسب می کنند .


سوم ؛ الناس علی دین ملوکهم .. سرچشمه و الگوی منفی نمره فروشی و بذل بخشش های غیر انسانی و مدرک فروشی از همین نقاط شروع می شود.
حافظ خود حجاب خودی از میان برخیز...
وقتی تعداد بی شمار معلمان با مبلغ 9000 تومان ضرب می شود مقدار وجه احتمالی حتما قابل توجه هست که آقایان دست به خط زده اند...
لطفا هزینه های وزارت آموزش و پرورش را باخالی کردن جیب معلمان پرداخت نکنید.

نمره فروشی در ضمن خدمت و سامانه ضمن خدمت فرهنگیان

نمره فروشی در ضمن خدمت و سامانه ضمن خدمت فرهنگیان

نمره فروشی در ضمن خدمت و سامانه ضمن خدمت فرهنگیان

نمره فروشی در ضمن خدمت و سامانه ضمن خدمت فرهنگیان


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

شنبه, 03 اسفند 1397 12:44 خوانده شده: 2781 دفعه

در همین زمینه بخوانید: