چاپ کردن این صفحه

" دریغ و صد دریغ که از کارگر ساختمانی هم کمتر بودم چرا که نه بیمه و نه سنوات و نه امنیتی که بر آن اساس بتوان در پایان یک روز پر مشغله با آرامش خاطر سر بر بالین نهاد "

انتقاد یک معلم آزاد از عملکرد وزارت آموزش و پرورش

گروه استان ها و شهرستان ها/

نامه زیر توسط یکی از معلمان آزاد شاغل در مدارس غیرانتفاعی برای صدای معلم ارسال شده است .

این رسانه آمادگی خود را برای انتشار پاسخ مسئولان اعلام می کند .

مشکلات معلمان آزاد در مدارس غیرانتفاعی

اینجانب مدت یازده سال است که در مدارس غیر انتفاعی شهرستان ساوه مشغول به فعالیت هستم.

یازده سال تاسف برای سالهایی که با رنج و مرارت تحصیل کردم به امید روزی که بتوانم شغل شریف و مورد علاقه ی معلمی را با پشتوانه ی قوی اختیار کنم. اما دریغ و صد دریغ که از کارگر ساختمانی هم کمتر بودم چرا که نه بیمه و نه سنوات و نه امنیتی که بر آن اساس بتوان در پایان یک روز پر مشغله با آرامش خاطر سر بر بالین نهاد.

تمام دغدغه بنده و همکارانم در خرداد ماه هرسال این است که آیا سال بعد هستند یا خیر؟

آیا مبلغ ناچیزی به حق التدریس اضافه خواهد شد یا خیر؟

آیا بعد از تنظیم قرارداد برگه ای به عنوان طرف قرارداد به ما داده خواهد شد یا خیر؟

چرا باید مسولین محترم از نیروهای کارآمدی همچون بنده و سایر همکاران در بخش جذب و استخدام استفاده نکنند و نیروی بی تجربه با هزار رابطه به کار گرفته شود؟

مگر قشر زحمتکش آزاد هزینه دارو و درمان ندارد ؟

مگر هزینه ایاب و ذهاب ندارد و مگر دهها مشکل دیگر ....که بیمه ای برایشان در نظر گرفته نمی شود و اگر هم مدیر محترمی این کار را انجام می دهد از حقوق ناچیز و اندک معلم بخت برگشته کسر می کنند .

لطفا گوشی برای شنیدن حرف های این قشر واقعا مظلوم و مهجور و زحمتکش داشته باشید.


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

چهارشنبه, 17 مهر 1397 07:43 خوانده شده: 1295 دفعه

در همین زمینه بخوانید: