چاپ کردن این صفحه

در اداره كل و مناطق تهران چند نفر در پست هاي بازرسي و گزينش و حراست رسما" شاغل بوده و حقوق مي گيرند ؟

انتقاد یک مدیر مدرسه از عملکرد مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران

گروه استان ها و شهرستان ها/

انتقاد یک مدیر مدرسه از مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران

در طي يكسال گذشته كه مدير كلي شهر تهران را بر اساس شايسته سالاري هاي متداول و مرسوم در ادارات به آقاي باقري سپرده اند و به تبع آن ساير معاونين و مسئولين اداره كل را نيز همان رانت ها به ايشان معرفي و تحميل كرده اند شرايط و اوضاع مناطق و مدارس در تهران به قدري نا متعارف و ناكارآمد و مسئله ساز شده كه آقاي وزير بازرس نامحسوس به مدارس اعزام مي كند ، سازمان بازرسي كل كشور عوامل خود را مستقيما" در ادارات مستقر مي كند ، و در اين ميان ذوالفقاري ( خبرنگار معروف ) نيز ابو عطا مي خواند و آموزش و پرورش را محاكمه مي كند .

انتقاد یک مدیر مدرسه از مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران

پس عوامل نظارتي خودتان كجايند ؟

در اداره كل و مناطق تهران چند نفر در پست هاي بازرسي و گزينش و حراست رسما" شاغل بوده و حقوق مي گيرند ؟ آنها چه كار مي كنند كه لازم است ديگران دخالت كنند ؟

كاش به جاي وابستگي به ميزها ، كمي به فكر عزت و شان فرهنگيان و معلمين زير مجموعه خود باشيد كه مثل بچه هاي بي سرپرست هركسي به شكلي گوش آنها را مي گيرد و پيچاند . يكي را وزارت كار محكوم مي كند ، يكي را امنيتي ها مي برند ، يكي را سازمان بازرسي به تخلفات اداري معرفي مي كند و خلاصه خود بخوان حديث مفصل از اين مجمل .


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

سه شنبه, 15 مرداد 1397 07:37 خوانده شده: 1249 دفعه

در همین زمینه بخوانید: