جناب آقای شیرزاد عبداللهی
همکار محترم ....
دولت حسن روحانی وارث مخروبه ایی بوده که طی هشت سال ،تمام زیرساخت های آن را نابود کردند.
در آموزش و پرورش بدهی های سنگین و هنگفتی را به یادگار گذاشتند .
در دوره اول دولت تدبیر قیمت نفت به شدت افت کرد. درآمدهای دولت کاهش چشمگیری داشت.تا کمی وضعیت نفت بهبود پیدا کرد ،بحران داعش در عراق و سوریه تشدید شد و وضعیت مالی دولت را ناخواسته تحت تاثیر قرارداد.
در دوره دوم ریاست جمهوری دکترحسن روحانی با حمایتی که معلمان از وی داشتند قصد داشت حرکت جهشی را جهت اصلاح وضعیت معیشت معلمان بردارد. حتی در جلسه که رییس ستاد فرهنگیان دکتر روحانی در تهران داشتند علنا به این موضوع اشاره کردند و به ستاد استانها اعلام کردند سریعا پیشنهادات خود را جهت اصلاح وضعیت معیشتی معلمان به تهران اعلام کنند .
در همان جلسه آقای دکتر نجفی گفتند در صورتی این طرح اجرا می شود که اتفاقات خاصی در داخل و خارج کشور نیفتد که هم داخل و هم خارج از کشور اتفاقات خاص افتاد.
داخل زلزله کرمانشاه و بحران برشکستگی صندوق های مالی و اعتباری و خارج از کشور تشدید درگیریه ای منطقه ایی. حتی در جلسات هیئت دولت هم این طرح مطرح گردید.
انتخاب آقای بطحایی یکی از بهترین گزینه های موجود برای اجرای این طرح بوده است.
نباید در ابتدای تشکیل دولت دوازدهم با انتشار این مطالب ناامیدی و یاس را در دل معلمان بیندازیم.
همکار محترم اینحانب 28سال است در آموزش و پرورش مشغول به کار می باشم . تا به حال کدام معاون پشتیبانی وزیر را حتی با نام می شناختیم .الان در همین مدت کم آقای دکتر الهیار ترکمن معاون پشتیبانی وزیر شخصا درفضای مجازی کانالی راه اندازی کردند با روی گشاده نظرات و پیشنهادات و مشکلات معلمان را دریافت می کنند. اعلام کردند پیشنهادات معلمان را سرلوحه برنامه ریزی های آتی وزارت قرار خواهند داد. به صورت شفاف برای مدرک تحصیلی خود در کانال شان توضیح دادند.
اگر قصد و نیت شما کمک به بهبود وضعیت معلمان است ؛ آیا با تخریب مدیران ارشد وزارت آموزش و پرورش این امر تحقق می پذیرد؟
امروز برای من معلم ،بهبود وضعیت معیشتی، بالا بردن شان و منزلت اجتماعی اهمیت دارد نه پرداختن به نوع مدرک تحصیلی مدیران ارشد وزارت خانه. تا زمانی که ما خودمان حامی مدیران مان نباشیم نباید توقع بهبود وضعیت موجود معلمان را داشته باشیم .
اگر همه حامی و پشتیبان وزیر خود باشیم ایشان با قدرت و صلابت بیشتری در هیئت دولت می تواند از منافع ما دفاع کند.
آقای نوبخت معاون رییس جمهور و یکی از مهره های تاثیر گذار دولت است.دوستی وزیر ما با ایشان و انتقال معاون پشتیبانی وزیر از سازمان مدیریت و برنامه را باید به فال نیک بگیریم نه جزو موارد منفی وزارت ایشان به حساب آوریم.
در کدام وزارت خانه سراغ داریم که پرسنل آن رسما مدیران ارشدش را مورد توهین و استهزا و افترا قرار دهند ؟
ما معلمان باید در جامعه الگوی اخلاق مداری باشیم همان طوری که تا الان بودیم.
مگر امکان دارد فردی با مدرک جعلی آن هم در وزارت آموزش وپرورش بتواند وزیر و یا معاون وزیر شود ؟
آقای بطحایی تمام مدارج وزارت را پله پله طی کردند.
من دبیر و هیچ سمتی ندارم که بخواهم دفاع کنم اما باید همه ی معلمان نسبت به متن هایی که به قصد توهین و تشویش اذهان نوشته می شود واکنش نشان دهند. آیا نمایندگان مجلس در زمان رای اعتماد به این موضوع توجه نداشتند؟
مطمئنا این مطلب از پایه و اساس کذب می باشد .
امیدوارم مدیر محترم سایت صدای معلم خود پیگیر موضوع باشند و تصویر مدارک این بزرگواران را خود اخذ و منتشر کنند تا همگان پی به کذب بودن این مطلب ببرند.
در پایان ما ،جمعی از معلمان بار دیگر حمایت خود را از جناب آقای بطحایی وزیر محترم و معاون پشتیبانی ایشان اعلام می داریم و برائت خود را از تمامی کسانی که قصد تخریب چهره مدیران خدوم این وزارت خانه را دارند،اعلام می نماییم.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید