چاپ کردن این صفحه

پرسش های صریح صدای معلم در نشست خبری تفاهم همکاری‌های علمی و آموزشی بین وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران و وزارت پرورش جمهوری عربی سوریه : قرار است مطابق تفاهم نامه دوره‌های سنجش شایستگی‌های حرفه‌ای معلمان و ترپیت حرفه‌ای معلمان توسط دانشگاه فرهنگیان برگزار شود . اصلا چنین چیزهایی در نظام آموزشی ما عینیت پیدا کرده است که شما و دوستان شما قصد صادر کردن آن ها را دارید ؟ و یا در زمینه مدارس تیزهوشان هنوز در کشور ما در مورد تنوع مدارس و فلسفه مدارس تیزهوشان بحث های فراوانی وجود دارد . کدام تجربیات را می خواهید منتقل کنید ؟ سوریه سند 2030 را پذیرفته است . فکر می کنید این کشور منافع متقابل حاصل از همکاری و تعامل با یونسکو و سایر سازمان های بین المللی را کنار بگذارد و از تجربیات شما استفاده کند ؟ معلمان و افکار عمومی می پرسند اگر چنین چیزهایی هست چرا باید پس از گذشت 40 سال 35 هزار مدرسه تخریبی داشته باشیم ؟!

قائم مقام وزير آموزش و پرورش در امور بين الملل و رئيس مركز بين الملل و مدارس خارج از كشور : باید دیپلماسی آموزشی را تقویت و گسترش دهیم تا دیگران هم بتوانند از تجربیات ما استفاده کنند

صدای معلم منتشر می کند ؛

گروه گزارش/

تفاهم نامه میان سوریه و ایران و دیپلماسی آموزشی

سفر وزیر آموزش و پرورش به همراه هیات همراه به کشور سوریه و بیان برخی مسائل و نیز انعقاد تفاهم نامه میان دو کشور واکنش های مختلفی را در داخل ایران ، رسانه ها و افکار عمومی ایجاد نمود .

وزارت آموزش و پرورش بعدا و به گفته ی خودش در راستای شفاف سازی تفاهم همکاری‌های علمی و آموزشی بین وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران و وزارت پرورش جمهوری عربی سوریه را منتشر کرد . ( این جا )

در این راستا و در جهت تنویر افکار عمومی وزارت آموزش و پرورش از خبرنگاران این حوزه دعوت کرد تا نشستی در مورد این سفر داشته باشند .

انتظار می رفت تا وزیر آموزش و پرورش که این تفاهم نامه را امضا کرده است در این نشست حضور یابد اما به جای ایشان دو مقام یعنی «مهراله رخشانی‌مهر»  معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و غلامرضا کریمی « قائم مقام وزير در امور بين الملل و رئيس مركز بين الملل و مدارس خارج از كشور» در برابر خبرنگاران حضور یافته و به پرسش ها پاسخ دادند .

نخستن پرسش کننده در این نشست ، « صدای معلم » بود .

نخستین انتقاد صدای معلم به تعداد بسیار ناچیز نشست های رسانه ای مدیران آموزش و پرورش بود .

تفاهم نامه میان سوریه و ایران و دیپلماسی آموزشی

صدای معلم پرسید :

" آقای رخشانی مهر شما بیش از 2 سال است که معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور هستید .

به جز نشست هم اندیشی و خبری مرحوم محمدرضاحافظی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز و  جنابعالی در 8 خرداد 1397 نشست دیگری برگزار نشده است .

آیا شما نمی خواهید در برابر عملکرد خویش پاسخ گو باشید ؟"

در ادامه ، صدای معلم به گزارشی که در این رسانه منتشر شده است اشاره کرده و گفت :

" سه شنبه 23 مهر با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیرآموزش و پرورش ، 1982 پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی با 10هزار کلاس درس در سراسر کشور از طریق ویدئو کنفرانس در دماوند افتتاح شد.

« صدای معلم » از وزیر آموزش و پرورش در راستای شفاف سازی و تنویر افکار عمومی خواست که لیست مدارس و تعداد کلاس هر مدرسه، به تفکیک استان، شهرستان و منطقه آموزش و پرورش در اختیار تمامی اصحاب رسانه قرار گیرد.

بارها این را مطرح کردیم اما پاسخی ارائه نشد ؟

به لایحه "شفافیت" مصوبه هیات وزیر اشاره گردید .

در این لایحه واژه شفافیت به صورت زیر تعریف گردیده است:

" وضعیتی که در آن اطلاعات، صلاحیت ها، رفتارها و عملکرد های موسسات مشمول در زمان مناسب و با کیفیت مناسب در معرض دسترسی و استفاده اشخاص ذینفع یا عموم مردم یا مراجع نظارتی قرار می گیرد."

چرا شما و بسیاری از مدیران وزارت آموزش و پرورش از شفاف سازی و پاسخ گویی گریزان بوده و پاسخ گو نیستید ؟

آقای «غلامرضا كريمي» به عنوان « قائم مقام وزير در امور بين الملل و رئيس مركز بين الملل و مدارس خارج از كشور» هم بیش از 2 سال است که منصوب شده و  به جز نشست خبری که به ‌مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در باغ موزه دفاع مقدس و در 16 بهمن 1397 برگزار شد نشست دیگری نداشته اند .

پرسش صدای معلم از همه مدیران و مقامات دلسوز و زحمتکش وزارت آموزش و پرورش آن است که چرا در برابر عملکرد خویش پاسخ گو نیستند  ؟

رخشانی مهر در پاسخ به پرسش صدای معلم  تاکید کرد که نشست خبری بیشتری برگزار خواهد کرد .

مدیر صدای معلم نیز به کنایه بیان کرد که از میان همه پاسخ ها تاکنون این " قانع کننده " ترین پاسخی است که داده شده است !

یکی از پرسش های صدای معلم در مورد گزارش روزنامه سوری «الوطن» به نقل از وزیر آموزش سوریه بود که گفته بود وزیر آموزش و پرورش ایران، بازسازی ۲۵۰ مدرسه با هزینه مالی بیش از ۱۲ میلیارد لیر را برعهده گرفته است."

کریمی هم مانند وزیر آموزش و پرورش این خبر را تکذیب کرد .

مطابق معمول مشروح این گفت گو و پرسش و پاسخ در صدای معلم منتشر خواهد گردید .

پایان گزارش/

 


تفاهم نامه میان سوریه و ایران و دیپلماسی آموزشی

شنبه, 04 بهمن 1398 17:38 خوانده شده: 897 دفعه

در همین زمینه بخوانید: