چاپ کردن این صفحه

« منتقدان و مخالفان این ایده هیچ گاه به این پرسش اساسی پاسخ نداده اند که نقش مدارس و دانشگاه ها در امواج اول تا چهارم کرونا که البته روند ابتلا و مرگ و میر در یک ماه اخیر به طرز بی سابقه ای جهش داشته چه بوده است ؟ »

اعتراض پدر و مادرهای دانش‌آموزان آرژانتینی به تعطیلی مجدد مدارس به علت افزایش شیوع کرونا !

صدای معلم گزارش می کند ؛

گروه گزارش/

گزارش صدای معلم از اعتراض پدر و مادرهای دانش‌آموزان آرژانتینی تعطیلی مجدد مدارس به علت افزایش شیوع کرونا

یورونیوز نوشت : ( این جا )

« کارزار ضد قرنطینه در آرژانتین با برگزاری کلاس‌ درس در فضای باز

گروهی از پدر و مادرهای دانش‌آموزان آرژانتینی در اعتراض به تصمیم دولت کشورشان مبنی بر تعطیلی مجدد مدارس به علت افزایش شیوع کرونا، روز شنبه در میدان «پلاسا دمایو» واقع در مرکز پایتخت، بوئنوس آیرس، در فضای باز کلاس درس برگزار کردند. آنها از پدر و مادرهای دانش‌آموزان در سایر نقاط پایتخت نیز خواسته‌اند تا به این اعتراض بپیوندند.

تاکنون بیش از ۲۸ هزار و ۵۰۰ نفر با شعار «آموزش حق ماست» در شبکه‌های اجتماعی به کارزار ضد قرنطینه در آرژانتین پیوسته‌اند. »

گزارش صدای معلم از اعتراض پدر و مادرهای دانش‌آموزان آرژانتینی تعطیلی مجدد مدارس به علت افزایش شیوع کرونا

پیش از این نیز دادگاه پایتخت آرژانتین با وجود افزایش شیوع کرونا در این کشور، دستور بازگشایی مدارس شهر را صادر کرد.

رویترز نوشت : ( این جا )

« پس از لغو حکم دولت فدرال از سوی دادگاهی در آرژانتین در زمینه بازگشایی مدارس، دانش آموزان در بوینوس آیرس به مدرسه رفتند. پیش‌تر تحصیل دانش‌آموزان به دلیل افزایش شیوع کرونا در این کشور به مدت دو هفته به‌صورت اینترنتی و غیرحضوری بود.

یک قاضی دادگاه بوینوس آیرس با توجه به درخواست والدین دانش‌آموزان و برخی از معلمان این شهر دستور لغو فوری تعطیلی ۱۵ روزه مدارس را صادر کرد.

تصمیم دادگاه محلی آرژانتین در حالی است که شیوع ویروس کرونا در این کشور افزایش یافته است و بیمارستان‌ها از پذیرش بیماران جدید ناتوان هستند.

گزارش صدای معلم از اعتراض پدر و مادرهای دانش‌آموزان آرژانتینی تعطیلی مجدد مدارس به علت افزایش شیوع کرونا

این تصمیم احتمالاً باعث افزایش تنش‌های سیاسی میان آلبرتو فرناندز، رئیس‌جمهور برزیل و دولت محلی بوئنوس آیرس می‌شود. فرناندز معتقد است تعطیلی مدارس برای جلوگیری از افزایش سریع کرونا در شهرها ضروری است. »

با این حال در ایران بیش از یک سال است که مدارس در تعطیلی به سر می برند .

با آن که در آرژانتین  کارزار ضد قرنطینه برای برگزاری کلاس‌ درس در فضای باز از سوی اولیای دانش آموزان صورت می گیرد اما در ایران جریان کاملا بر عکس است .

در ایران ، اکثریت رسانه ها دست اندرکار آن هستند تا به هر قیمتی این تعطیلی طولانی مدت استمرار یابد .

گزارش صدای معلم از اعتراض پدر و مادرهای دانش‌آموزان آرژانتینی تعطیلی مجدد مدارس به علت افزایش شیوع کرونا

به نظر می رسد معلمان و سایر اضلاع آموزش و پرورش در ایران با این جریان همراهی می کنند .

در مرداد ماه 1399 ، کمپین سراسری تعطیلی کامل مدارس توسط دانش آموزان ایرانی راه اندازی شد . ( این جا )

« صدای معلم » از ابتدای اسفند 1398 مقارن با اعلام رسمی تعطیلی مدارس طی گزارش های تحلیلی ، یادداشت و مطالعات تطبیقی با روند تعطیلی مدارس مخالف بوده و آن را دارای عوارض زیان بار و غیر قابل برگشت مانند ترک تحصیل ، افت شدید کیفیت آموزشی ، افزایش کودکان کار ، ترویج کودک همسری و نیز پیامدهای ناگوار در حوزه بهداشت روان دانسته است .

منتقدان و مخالفان این ایده هیچ گاه به این پرسش اساسی پاسخ نداده اند که نقش مدارس و دانشگاه ها در امواج اول تا چهارم کرونا که البته روند ابتلا و مرگ و میر  در یک ماه اخیر به طرز بی سابقه ای جهش داشته چه بوده است ؟

به این نظرسنجی ها توجه کنید :

گزارش صدای معلم از اعتراض پدر و مادرهای دانش‌آموزان آرژانتینی تعطیلی مجدد مدارس به علت افزایش شیوع کرونا

( کلیپ ویدئویی را مشاهده فرمایید ) :

* •آرژانتین: بازگشایی مدارس در این کشور آخرین دوشنبه ماه فوریه ( 9 اسفند) و یا  اولین دوشنبه ماه مارس ( 16 اسفند) است. دبیرستان ها معمولا یک هفته دیرتر از مدارس ابتدایی آغاز به کار می کنند. آرژانتین با دارا بودن نرخ باسوادی ۹۷/۵% قابل مقایسه با دیگر کشورهای توسعه یافته است.حضور در مدرسه بین سنین ۶ تا۱۴ سال اجباری است و مدت دوره دبستان ۶ سال و دبیرستان۶ سال می باشد.در دوره دبیرستان دروس عمومی و تخصصی از جمله تجارت و بارزگانی و یا کشاورزی و سایر رشته های فنی تدریس می شود. ( این جا )


گزارش صدای معلم از اعتراض پدر و مادرهای دانش‌آموزان آرژانتینی تعطیلی مجدد مدارس به علت افزایش شیوع کرونا

پنج شنبه, 08 ارديبهشت 1400 13:05 خوانده شده: 1065 دفعه

در همین زمینه بخوانید: