چاپ کردن این صفحه

" در این روزهای کرونایی که فشار اقتصادی به اوج رسیده و اختلافات و تنش های خانوادگی شدت پیدا کرده است و مدارس و مراکز فرهنگی و ورزشی تعطیل هستند ؛ آیا مراکز مشاوره دانش آموزی وزارتخانه حواسش به دانش آموزان ارجاع داده به آنان هست ؟ "

کرونا و مراکز مشاوره دانش آموزی

لعیا خاکی/ دبیر علوم اجتماعی مدارس بندر گز

کرونا و مراکز مشاوره دانش آموزی

  پنجاه و سه روز است که کرونا کشور را به حالت نیمه تعطیل درآورده است.

مدارس و دانشگاه ها و مراکز فرهنگی و ورزشی جزو اولین بخش هایی از جامعه بودند که با تعطیلی کامل مواجه  شدند. .

حالا بیش از پنجاه روز است که دانش آموزان ایران در خانه به سر می برند. .

و البته اگر مدرسه تعطیل است آموزش تعطیل نیست و آنان در حال فراگیری دروس  خود (چه از طریق شبکه های تلوزیونی و چه از طریق  فضای مجازی ) هستند.

اما در میان  چهارده میلیون و چهارصد نود هشت هزار و هفتصد چهل و چهار نفر از دانش آموزان کشور، هستند دانش اموزانی  که مدرسه برای آنان حکم زمان تنفس را دارد.

 در واقع زندگی بیرون از مدرسه ،برای او جز سختی، تنش و دل نگرانی  نیست.

کرونا و مراکز مشاوره دانش آموزی

ریشه این سختی یا تنش  به خانواده بر می گردد ، حال  می تواند منشا این تنش ها و سختی های درون خانواده، اقتصادی باشد یا اجتماعی ( از  اعتیاد والدین تا اختلافات فرهنگی زوجین...) که نمود بیرونی ان مشکلات خود را به شکل مشاجره لفظی و درگیری فیزیکی میان  زوجین نشان می دهد و این سبب  می شود که نهاد خانواده برای دانش آموز شبیه یک شکنجه گاه گردد. .

مدرسه برای این دانش آموزان نه محلی برای تحصیل ، که فرصتی برای تجدید قوا کردن و بازگشت به صحنه ی نبرد درون خانواده است. .

معلم ها برای این دانش آموزان قبل از معلم بودن ، حکم سنگ صبور را دارند. معلمان ،جدا از شنونده بودن  تنها اقدامی که مجاز به انجامش  هستند، ارجاع آن دانش آموز به مشاور مدرسه است. .

مشاوران در مدارس کل کشور ، خود زیر مجموعه ای از هفتصد  و پنجاه  مرکز مشاوره دانش آموزی  تحت نظارت معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش  و پرورش هستند .
در این روزهای کرونایی  که فشار اقتصادی به اوج رسیده و اختلافات و تنش های خانوادگی شدت پیدا کرده است و مدارس و مراکز فرهنگی و ورزشی تعطیل هستند ؛ آیا مراکز مشاوره دانش آموزی  وزارتخانه حواسش به دانش آموزان ارجاع داده به آنان هست ؟

پنجاه و سه روز از آخرین  باری که این دانش آموزان از ( زمان تنفس ) خود در مدرسه استفاده کرده اند گذشته است.
 
وزارت آموزش  و پرورش ، احتمالا خوب می داند، آموزش در شرایطی  که دانش آموز حال روحی مساعدی  ندارد چندان نمی تواند  اثر بخش باشد. .
دانش آموزانی در این کشور زندگی می کنند که پنجاه و سه روز ، نه زمان تنفس داشته اند و نه گوشی برای شنیدن  درد دل هایشان.


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

کرونا و مراکز مشاوره دانش آموزی

دوشنبه, 24 فروردين 1399 12:00 خوانده شده: 851 دفعه

در همین زمینه بخوانید: