چاپ کردن این صفحه

استاندار کرمان در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان :

بخشی از مشکلات به دلیل بی‌عرضگی ما مدیران است، مدیری که برای جلسه مهم شورای آموزش و پرورش وقت نگذارد، جلسات دیگر او هم به درد مدیریت نمی‌خورد !

گروه اخبار/

انتقاد استاندار کرمان و رئیس شورای آموزش و پرورش کرمان از عملکرد مدیران

پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری کرمان نوشت : ( این جا )

تذکر کتبی و رونوشت به وزرا برای غیبت غیرموجه مدیران دستگاههای اجرایی عضو شورای آموزش و پرورش ؛

استاندار کرمان از غیبت غیرموجه مدیران دستگاههای اجرایی عضو شورای آموزش و پرورش استان در این جلسه گلایه کرد و با دستور درج تذکر کتبی برای آنها گفت: رونوشت تذکر غیبت غیرموجه مدیران دستگاههای دولتی (اجرایی) در جلسات را به وزرا اعلام می‌کنیم.

دکتر علی زینی‌وند 27 دی ماه در شورای آموزش و پرورش استان با بیان این مطلب و در تذکر و اخطار به مدیران غایب  بدون عذر موجه در جلسات گفت: مدیری که بدون عذر موجه در جلسات مهم استان حضور پیدا نکند، هیچ جلسه دیگری از استانداری را هم حق شرکت ندارد.

زینی‌وند افزود: بخشی از مشکلات به دلیل بی‌عرضگی ما مدیران است، مدیری که برای جلسه مهم شورای آموزش و پرورش وقت نگذارد، جلسات دیگر او هم به درد مدیریت  نمی‌خورد.

انتقاد استاندار کرمان و رئیس شورای آموزش و پرورش کرمان از عملکرد مدیران

وی تصریح کرد: چندین مرتبه برای حضور شخص مدیران در جلسات تذکر دادیم اما گوش شنوایی وجود ندارد. بدون رودربایستی با این مدیران برخورد می‌کنیم. مدیران نباید برای جلسه با حضور استاندار، نماینده بفرستند و شخصا باید شرکت کنند.

استاندار کرمان گفت: دو ماه در این استان هستم و تذکر دادم که مدیری حق ندارد کوتاهی کند. شورای آموزش و پرورش از جلسات مهمی است که طبق سند آموزش و پرورش برای اعضای آن وظیفه تعیین شده و حتما باید حضور داشته باشند.

وی از فرمانداران خواست در شهرستان‌ها نیز با تاکید و سبک مدیریتی وی عمل کنند و بیان داشت: مدیری که حرمت خود را حفظ نمی‌کند برای ما هم حرمت ندارد، با هر پشتوانه‌ای که باشد.

پایان پیام/


انتقاد استاندار کرمان و رئیس شورای آموزش و پرورش کرمان از عملکرد مدیران

شنبه, 26 دی 1399 23:56 خوانده شده: 2147 دفعه

در همین زمینه بخوانید: