چاپ کردن این صفحه

واکنش وزیر آموزش و پرورش به تحصن اخیر معلمان

گروه اخبار/

واکنش وزیر آموزش و پرورش به تحصن و اعتصاب معلمان

محسن حاجی میرزایی در گفت‌وگو با ایسنا، آماری از معلمان بازداشتی در حوادث آبان ماه دارید یا خیر؟ اظهار کرد: آخرین آمار و گزارشی که دریافت کردم نشان می‌دهد مشکل دانش‌آموزانی که دچار مسئله شده بودند، حل شده است.

وی افزود: همچنین مسئله معلمان و برخی کارکنان در سراسر کشور حل شده است. موردی به من مبنی بر آنکه افرادی در این زمینه دچار مشکل جدی شده باشند، گزارش نشده است.

وی در پاسخ به اینکه شنیده شد برخی دانش آموزان را در مدرسه بازداشت کرده‌ بودند نیز گفت: گزارشی در این باره نداریم و قطعا کار درستی نیست. هیچ کسی اجازه ندارد به این دلایل وارد محیط آموزشی شود. قطعا مراقبت می‌کنیم که این اتفاق نیفتد.

وزیر آموزش و پرورش درباره تحصن معلمان نیز با بیان اینکه انگیزه‌ای در معلمان نمی‌بینیم که نیاز به تحصن وجود داشته باشند اظهار کرد: در این مدت کوتاه خدمات خوبی به فرهنگیان ارائه شده است که از جمله آنها می‌توان به رتبه بندی معلمان، طرح مسکن فرهنگیان و بیمه تکمیلی آنها اشاره کرد.

پایان پیام/


واکنش وزیر آموزش و پرورش به تحصن و اعتصاب معلمان

دوشنبه, 08 دی 1398 23:30 خوانده شده: 2190 دفعه

در همین زمینه بخوانید: