چاپ کردن این صفحه

سکوت وزیر ، نمایندگان مجلس و سازمان بازرسی ؟!

آیا بطحایی هم مانند فانی استخدام های بی ضابطه را خیانت به نظام تعلیم و تربیت می داند ؟

گروه استان ها و شهرستان ها/

سال قبل خبری در مورد جذب و به کارگیری نیروها بدون ضابطه در آموزش و پرورش خوزستان در صدای معلم منتشر شد . ( این جا )

به جای پاسخ گویی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان از سایت عصر خبر شکایت کرد . ( این جا )

علی اصغر فانی وزیر اسبق در دیدار با نمایندگان تشکل های صنفی معلمان سراسر کشور در ساختمان شهید رجایی  گفت : ( این جا )

" در دولت دهم در مدت 44 ماه ، 116 هزار نفر را بدون ضابطه و نیاز و بعضا براساس روابط خانوادگی و قومی استخدام کرده اند و این که بدون کارشناسی و سنجیدن نیاز واقعی پیش دبستانی ها و آموزشیاران نهضت سوادآموزی را استخدام کردند .

فانی تأکید کرد: من استخدام های کارشناسی نشده و بدون نیازسنجی را در آموزش و پرورش به دلیل بهره وری پایین نیروی انسانی ، خیانت به نظام تعلیم و تربیت دانسته و راه حلّ اساسی برون رفت از این مشکل را کاهش نیروی انسانی آموزش و پرورش به تعداد 750 هزار نفر می دانم ، چون می دانستند نیستند دروازه های ورود بی ضابطه به آموزش و پرورش را بازکردند ... )

متاسفانه سیدمحمد بطحایی تاکنون موضع صریح خویش را در مورد چنین رفتارهایی از مدیران زیر مجموعه خویش  مشخص نکرده است

نامه زیر توسط یکی از فرهنگیان استان برای صدای معلم ارسال شده است .

کماکان این رسانه آمادگی خود را برای توضیح و پاسخ گویی مسئولان اعلام می کند .

استخدام های بی ضابطه و غیرکارشناسی در وزارت بطحایی و آموزش و پرورش روحانی

در شرایطی که سال گذشته آموزش و پرورش دچار مشکلاتی در مقوله استخدام حق التدریسی ها شد؛ سازمان بازرسی با ورود به مسئله و بررسی برخی تخلفات انجام شده در جذب حق التدریسی ها ؛  انتظار می رفت که در کمترین زمان ممکن، به دلیل اهمیت آموزش و پرورش، نتیجه بازرسی ها به افکار عمومی اعلام شود و یا حداقل روند بررسی پرونده آموزش و پرورش تسریع یابد، اما شاهد راکد شدن این پرونده و عدم پاسخگویی پس از گذشت یکسال بوده ایم.

در واقع آنچه اهمیت موضوع را دوچندان می کند، احتمال تکرار تخلفات پرونده استخدامها در استخدامی های سال جاری ست که گفته می شود؛ استخدامهای جدید از سوی اداره کل به مناطق و شهرستانها معرفی می شود به طوری که کدهای جدید استخدامی بعضا با عدم پرداخت حقوق به دلیل ثبت نشدن در سیستم ادارات و مناطق نیز مواجه شده اند.اگر چه شاخص های ضعیف و عملکرد مدیران استانی در این حوزه بسیار است اما از وزیر محترم آموزش و پرورش با وجود اطلاع از روند پرونده استخدام های بی ضابطه آموزش و پرورش ، باید پرسید چگونه صلاحیت استخدامهای جدید را به مدیریت فعلی آموزش و پرورش داده است؟!

در جریان مدارس بسته های حمایتی که در سالهای ۹۴ و ۹۵ در استان اجرایی شد؛ کیفیت پایین آموزش در این مدارس و واگذاری مدارس به افرادی که خود در اداره کل و ادارات و نواحی آموزش و پرورش مشغول به کار هستند از دلایل کاهش راندمان آنها بوده است به طوری که ، کسانی که باید بر این مدارس نظارت می کردند ، خود پیمانکار و ذینفع در اداره کردن آن مدارس بوده اند و عملکرد آنان از هرگونه نظارتی به دور بود.

شنیده شده است که استخدام جهت بسته های حمایتی نیز برای سال جاری آغاز شده است که این استخدام با جذب نیروهای حق التدریسی متفاوت است و هیچ گونه سابقه ای برای معلمین محاسبه نشده و دریافتی پایین تری نسبت به حق التدریسی ها خواهند داشت.

این نوع استخدام ها نیز در سکوت رسانه ای اداره کل در جریان است و دیگر خبری از مصاحبه های جناب مدیرکل نیست.این درحالیست که راکد ماندن پرونده حق التدریسی های سال گذشته و یا دست کم روند پیگیری آنها آن قدر کند شده است که بیم تبانی در جذب معلمین جدید و اعلام لیست های مخفی از سوی نمایندگان و برخی متنفذین به اداره کل ، وجود دارد و شفاف سازی مسئولین مربوطه و نهادهای نظارتی می تواند این احتمال را کاهش دهد.

در چنین شرایطی سکوت وزیر ، نمایندگان مجلس، سازمان بازرسی نسبت به اتفاقات آموزش و پرورش که به صورت زنجیره وار در حوزه نظارت و اجرا به هم تنیده اند ، محل سوال می باشد و دلایل این سکوت برای افکار عمومی نامفهوم و غیرقابل پیش بینی ست!

باران خبر


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

استخدام های بی ضابطه و غیرکارشناسی در وزارت بطحایی و آموزش و پرورش روحانی

شنبه, 25 آبان 1397 11:16 خوانده شده: 1186 دفعه

در همین زمینه بخوانید: