چاپ کردن این صفحه

امیر اسماعیلی

بخشنامه اداره کل آموزش و پرورش استان یزد را از دست ندهید !

yazddid بعد از واگذاری سانتافه، آموزش و پرورش وام سفر به آنتالیا می پردازد !

 


اداره کل آموزش و پرورش استان یزد به مناسبت دهه فجر اقدام به برگزاری « تور آنتالیا» ترکیه برای فرهنگیان نموده است!

بعد از بخشنامه صندوق ذخیره فرهنگیان درمورد واگذاری خودرو های خارجی سانتافه ،اسپورتیج، هیوندای و…اخیرا در آموزش وپرورش استان یزد بخشنامه ای صادر گردیده که بازنشستگان فرهنگی می توانند وام سفر به آنتالیا در یافت نمایند .
آنچه در این دو فقره بخشنامه صادره به ذهن متبادر می گردد، سر پوش گذاشتن مسئولین وزارت خانه بر مطالبات و مکاتبات الکترونیکی و مکتوب فرهنگیان ،در جای جای ایران اسلامی می باشد که از کم توجهی و فشار اقتصادی بر جامعه فرهنگیان می نالند و برای رهائی از تنگناهای اقتصادی دست به دامان رئیس جمهور و دیگر افراد با نفوذ کابینه و همچنین مجلس نشینان گردیده اند،ایشان (مسئولین صندوق ذخیره فرهنگیان) با این دست و دل بازی می خواهند ضمن دهن کجی به فرهنگیان ،در جامعه چنین وانمود کنندکه ما در آموزش وپرورش نه تنها مشکل نداریم و همه ی این نامه نگاری ها ،فریاد ها و تحصن چند روز قبل همکاران  در تعدادی از شهرها، اصلا وجود نداشته  و توهم مطبوعاتی است ،از امکانات داخلی عبور و ماشین های لوکس و گران قیمت در اختیار همکاران قرار داده و از باب رفاه هم به منظور زدودن خستگی کار از تن همکاران فرهنگی  بازنشسته ،آنتالیا را برای تور مسافرتی ایشان با مطالعه ضمایم بخشنامه مربوطه، که در ذیل شرایط تور گردش گری زاگرس ، وابسته به صندوق  ذخیره  فرهنگیان،درج گردیده است در نظر گرفته ایم .
قابل تامل ترین نکته درموارد فوق،انتخاب آنتالیا به عنوان مرکز تور می باشد، به جهت این که آنتالیا از جمله شهرهای توریستی در ترکیه می باشد که دارای مولفه های ضد اسلامی است و به همین جهت  شهرت جهانی دارد ؛ حتما قصد و غرضی در کار بوده که نجیب ترین قشر جامعه انگشت نما گردد،بر همین اساس  باید پیگیری و برخورد قاطع با صادر کنند گان چنین بخشنامه هائی به عمل آید .

antaliasp

مجله مهر: در شرایطی که پیش از این اعلام شده بود صندوق ذخیره فرهنگیان به مناسبت دهه فجر اقدام به توزیع ۴هزار و ۵۵۰ دستگاه خودرو لیزینگی داخلی و خارجی و برگزاری تورهای آموزشی و تفریحی نموده، اداره کل آموزش و پرورش استان یزد به مناسبت دهه فجر اقدام به برگزاری«تور آنتالیا» ترکیه برای فرهنگیان نموده است!

در بخشنامه مورخ 19 / 11 / 1393  اداره کل آموزش و پرورش استان یزد، نمایندگی صندوق ذخیره فرهنگیان استان از متقاضیان فرهنگی درخواست شده برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برگزاری تور آنتالیا (ترکیه) به کانون بازنشستگان آموزش و پرورش مراجعه نمایند!

در پیوست نامه مذکور نیز تفاهم نامه فی مابین شرکت خدمات مسافرتی زاگرس با معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش به پیوست برنامه تورهای نوروز ۹۴ خارج از کشور اشاره شده که در آن تسهیلات فرهنگیان و افراد درجه یک خانواده آنها با تسهیلات ۸۰ درصدی ۱۰ ماهه با نرخ ۵ درصد ذکر گردیده است.

آنتالیا نام مرکز استان آنتالیا و از شهرهای مهم و توریستی کشور ترکیه است که نسبت به سایر شهرهای این کشور از مولفه‌های ضد اسلامی بسیاری برخوردار است. این شهر از مولفه‌های سفرهای توریستی خانوادگی برخوردار نیست و اغلب هتل‌ها و مراکز تفریحی آن به علت شهرت این شهر به تفریحات غیرشرعی از سفر به آن اکراه دارند. با احتساب این موارد مشخص نیست به چه علت چنین مقصد بدنامی در بسته تورهای تفریحی صندوق ذخیره فرهنگیان جای گرفته است!

در لیست ضمیمه بخشنامه مذکور نام ۷ هتل پنج ستاره ساحلی با امکاناتی همچون بار سرو مشروبات الکلی رایگان، استخر و پارک آبی مختلط با هزینه یک میلیون و ششصد هزار تومان تا ارقام بالای دو میلیون تومان به ازای هر نفر دیده می‌شود که با اطلاعات منتشر شده در سایت آژانس مسافرتی زاگرس وابسته به صندوق ذخیره فرهنگیان، همخوانی دارد. حال مشخص نیست تصور مدیران صندوق مذکور از قشر فرهنگی آموزش و پرورش کشور چیست که در بسته ویژه دهه فجر، تور نوروزی سفر به آنتالیا را گنجانده‌اند! همچنین چه نسبتی میان هزینه‌های زندگی فرهنگیان و دغدغه‌های معیشتی آنها با تورهای خارج از کشور غیرزیارتی و غیرضروری قسطی وجود دارد؟!

گفتنی است پیش از این کیهان نسبت به سایر طرح‌های ویژه دهه فجر صندوق ذخیره بازنشستگان که به منظور تامین برخی از مولفه‌های رفاه جامعه فرهنگیان کشور ارائه شده بود، انتقاداتی را مطرح کرده بود که با استقبال فرهنگیان مواجه شد.  کوتاه بودن زمان ثبت‌نام برخی از تسهیلات ارائه شده و شرط تامین ۳۰ درصدی هزینه اولیه ثبت نام خودروهای اغلب گران قیمت خارجی موجود در لیست تا تاریخ ۲۰ بهمن یکی از این انتقادات بود. علاوه بر آن هرگز مشخص نشد هدف از ارائه طرح مذکور، رونق بخشیدن به شرکت لیزینگ مرتبط با صندوق در کسادی بازار خرید و فروش خودرو بوده یا حقیقتا حل بحران‌های معیشتی فرهنگیان مدنظر بوده است.

صندوق ذخیره فرهنگیان با ۶۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه با یک برنامه‌ریزی دقیق و عقلایی می‌تواند در مسیر رفع تدریجی معضل بزرگ «مسکن فرهنگیان» که بیش از ۷۰ درصد هزینه خانوار را به خود اختصاص می‌دهد و به جای حیف و میل سهم فرهنگیان و بازنشستگان آموزش و پرورش، گره‌ای حقیقی از زندگی آنها باز کند.

با وجود لیست بلند بالای مطالبات عقب‌مانده فرهنگیان و طرح‌های رها شده و بی‌سرانجامی همچون «مسکن معلمین» ارائه چنین لیستی از خدمات لوکس و غیرضروری در سبد خانوار فرهنگیان کمی به دور از واقعیات ارزیابی می‌شود و مشخص نیست پشت پرده ارائه خدمات سفر به بدنام‌ترین سواحل منطقه با اقساط ۱۰ ماهه برنامه ضد فرهنگی خاصی است یا مسائل دیگری مطرح است.

ارسال مطلب برای سخن معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

دوشنبه, 26 بهمن 1393 19:38 خوانده شده: 2975 دفعه

در همین زمینه بخوانید: