چاپ کردن این صفحه

مسعود حاتمی/ فرهنگی

در حاشیه اسیتضاح وزیر آموزش و پرورش ... سخنی با نمایندگان مجلس!

پیام یک معلم به نمایندگان مجلس در مورد استیضاح وزیر آموزش و پرورش  نمایندگان مجلسی که نمایش  مدعی دلسوزی نظام آموزشی و فرهنگیان عزیز را به نمایش گذاشته اند دوباره به روش تکراری و مضحک خود را دایه های دلسوز نشان می دهند ، چنان عوامانه و عجولانه دست به کار شدند که فرصت نیافتند یاران خود را به یک جمع بندی برسانند و با پس گرفتن امضاها، خامگی و ناپخته بودن تصمیمات شان را تجلی می کنند . 
گفته می شود بابت هر لحظه از وقت هر نماینده پول هنگفتی هدر رفته ؛ این انتظار وجود دارد که در ارائه ی این چنین طرح های نمایشی بیشتر و بهتر تفکر کنند.

مجلس و مملکت جای بگو و مگو های بچه گانه و کش مکش های گروهی نیست !

به عنوان یک فرهنگی کهنه کار بی نشان به خاطر عزت ایران و تلف نشدن همه تلاش ها ، از رزم رزمندگان تا رنج معلمان خواهش می کنم به جای دخالت های قبیله ای در شهرستان ها و گرایش های به ظاهر حزبی تان در بهارستان، با نظام آموزشی بازی نکنید !

نه خدا و نه خلق خدا گول صحبت ظاهری شما را نخورده ، فکر نکنید ما تصور کردیم دلسوز ما هستید .

اعمال تان را در شهرستان ها اصلاح کنید !

به جای دخالت های نامربوط و تاکیدات مصرانه بر انتصابات مدیران شهری آموزش و پرورش و تشکیل حرکت هایی این چنینی که نمایش های تکراری و بچه شادکن به نظر می رسند ، تلاش کنید با ارائه طرح های پخته از خود یادگارهای ماندنی و خداپسندانه برجای بگذارید .

تلاش های رجایی و باهنر در اوایل انقلاب سالیان متمادی است که به چالش کشیده شده اما آن چنان قرص و محکم است که هنوز مانده این چنین تصمیم بگیرید .

فرهنگیان گدای پول نیستند ، مستحق لطف نیستند !

آنان فرهیختگانی هستند که شما در جوارشان رشد یافتید و جامعه از وجودشان امنیت واقعی می یابد .

همه مدیون آموزش و پرورش هستیم .

اینها شعار نیستند ؛ بلکه واقعیت کشورهای توسعه یافته و متمدنی هستند که خیلی از ما و شما آرزوی آن را داریم که روزی کشورمان به آن درجه از رشد و بالندگی برسد .


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

دوشنبه, 31 مرداد 1395 11:37 خوانده شده: 1865 دفعه

در همین زمینه بخوانید: