چاپ کردن این صفحه

فرهنگی/ تهران

سکوت خبری در مورد بخشنامه سازمان برنامه و بودجه

پرداخت فوق العاده ویژه و اجرای رتبه بندی معلمان در سال 95 و پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی

اخیرا در فضای مجازی و سایت صدای معلم بخشنامه ای از سوی سازمان برنامه و بودجه در خصوص بندهای پرداخت فوق العاده ویژه و اجرای رتبه بندی و ... ارایه شده است اما تا کنون توضیحی در مورد علت صدور این بخشنامه و جزییات آن اعلام نشده است .

معلوم نیست که فوق العاده ویزه را کدام گروه از کارمندان دولت باید اخذ کنند و بحث رتبه بندی به کجا خواهد انجامید ؟

در سال 94 بارها وزیر محترم و معاون مالی ایشان در قبال گلایه های همکاران فرهنگی شاغل در اینکه این افزایش بین 300 تا 800 اعلام شده اما در عمل بین 80 تا 500 هزاز تومان افزایش انجام گرفته است جواب می دادند که در سال 95 در فاز دوم با بودجه سه و نیم هزار میلیارد تومان اجرا خواهد شد ، اما اکنون معلوم شده که در سال 95 فقط کسانی شامل رتبه بندی می شوند که سال گذشته شامل حال آن ها نشده و یا افرادی که به رتبه های بالاتر ارتقا می یابند و رتبه بندی اصلی را به سال 96 ارجاع داده اند و نکته مهم تر اینکه هنوز سازمان بازنشستگی حاضر به قبول محاسبه احکام بازنشستگی همکاران با رتبه بندی نیست مضاف بر اینکه مقرری ماه اول را هم کسر کرده است !

بعضی از همکاران معتقدند با صدور بخشنامه جدید سازمان مدیریت ، سازمان بازنشستگی موظف به محاسبه رتبه بندی در احکام باز نشستگی شده است ؛ از طرفی هنوز بحث فوق العاده ویزه در پرده ابهام است .

آیا قرار است که بخش فوق العاده ویزه برای فرهنگیان شاغل و بازنشسته نیز اعمال گردد و میزان آن چه مبلغی است ؟

تاکنون هیچ یک از مسوولین آموزش و پرورش یا سازمان برنامه و بودجه در خصوص جزییات این بخشنامه توضیحی ارایه نکرده اند . از طرف دیگر 1000 نفر از بازنشستگان سال 93 و کلیه بازنشستگان 94 با وعده های معاون مالی اقای بطحایی که سال قبل فرموده بودند که با ایجاد تبصره پاداش سال های 93 تا 95 دیگر هیچ مشکلی در پرداخت به موقع پاداش نداریم ، منتظر دریافت پاداش های کامل خود تا پایان تیر ماه 95 هستند که ظاهرا بر اساس گفته های برخی از مسوولین ذیربط بوده است .

انتظار فرهنگیان شاغل و بازنشسته از مسولین ایجاد شفافیت کامل در امور است و اینکه دولت مردان به وعده های خود عمل کنند و جزییات امور و بخشنامه مرتبط با معیشت فرهنگیان را اطلاع رسانی نمایند .


ارسال مطلب بر ای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

یکشنبه, 12 تیر 1395 07:40 خوانده شده: 2703 دفعه

در همین زمینه بخوانید: