چاپ کردن این صفحه

«سایر کارمندان دولت بدون هیچ دغدغه ه­ای افزایش حقوقی تحت عنوان فوق ­العاده ویژه را دریافت کردند ولی معلمان را به بهانه اجرای رتبه بندی از دریافت فوق­ العاده ویژه معاف کردند و حتی نیروهای اداری و خدماتی آموزش و پرورش نیز که شامل رتبه بندی نمی شوند از آن محروم ساختند»

خطای سیستمی در اجرای ناقص رتبه بندی معلمان پس از یک سال ؟!

حسین معافی/ کارشناس مسائل آموزشی

آیا اجرای رتبه بندی ناقص معلمان به خاطر خطای سیستمی بود رتبه بندی معلمان برای ارتقای شأن و مقام معلم و بهبود معیشت فرهنگیان طی 10 سال گذشته بالاخره در 16 اسفند 1400به تصویب مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان رسید و 23  اسفند برای اجرا به آموزش و پرورش ابلاغ شد و مقرر گردید که  طبق قانون از مهر 1400 اجرایی و معوقات آن پرداخت گردد. 

بعد از فراز و نشیب بسیار در پاییز 1401 بود که رتبه یک برای همه معلمان صادر شد و رتبه ­های واقعی منوط به ارزیابی ارزیابان و هیأت ممیزه و  بررسی مستندات معلمان شد.

در اسفند ماه 1401 بیشتر احکام قطعی برای معلمان صادر شد و مقرر گردید که حقوق اسفند ماه با احکام جدید پرداخت گردد و معوقه آن نیز از ابتدای سال 1400 واریز گردد. درحالی که بسیاری از معلمان از رتبه واقعی خود راضی نبوده و اعتراض داشتند، همه منتظر دریافت حقوق اسفندماه با احکام واقعی صادر شده و پرداخت معوقات یک سال آن بودند.

طبق روال سنوات گذشته حقوق تا 20 اسفند واریز می­ شد ولی سال گذشته تا 29 اسفند ماه هنوز واریزی حقوق فرهنگیان انجام نشده بود و همه منتظر پرداخت حقوق با احکام واقعی رتبه بندی بودند.

در خبرها اعلام شد که به علت ناهماهنگی وزارت آموزش و پرورش با سازمان برنامه و بودجه، حقوق به صورت علی ­الحساب واریز می شود.

عصر روز 29 اسفند مبلغ ناچیزی که معادل نصف حقوق ماه­ های قبل بود به حساب معلمان واریز شد و همه شگفت زده شدند. سپس اعلام شد که خطای سیستمی باعت این مشکل شده و اصلاح می­گردد.

با پیگیری معلمان از طریق نمایندگان مجلس و وزارتخانه آموزش و پرورش مقرر شد که این موضوع پیگیری شود.

سازمان برنامه و بودجه هم مشکل مالی را مطرح کرد و اظهار داشت که پرداخت حدود 36 همت از 38 همت مصوب مجلس بابت رتبه بندی معلمان در سال قبل را انجام داده و پرداخت های بعدی را نخواهد داشت.

آیا اجرای رتبه بندی ناقص معلمان به خاطر خطای سیستمی بود

رئیس جمهوری نیز در 29 اسفند دستور پیگیری موضوع پرداختی بر اساس احکام قطعی رتبه بندی معلمان در اسرع وقت را به معاون اول خود اعلام کردند و برخورد با مقصرین این رویداد را خواستار شدند.

وزیر آموزش و پرورش نیز پیگیری های لازم را برای پرداخت شدن کامل حقوق اسفند برابر احکام قبلی را انجام دادند و باعث شد که صبح اول فروردین 1402  مابقی حقوق ها واریز گردد.

بنابراین حقوق اسفند بر اساس احکام قبلی و با رتبه یک برای همه فرهنگیان پرداخت شد و احکامی جدیدی که بر اساس رتبه های واقعی صادر شده بود پرداخت نگردید.

آیا اجرای رتبه بندی ناقص معلمان به خاطر خطای سیستمی بود

امید است که با پیگیری های رئیس جمهور محترم و وزیر آموزش و پرورش، در اولین فرصت در سال جدید، رتبه بندی معلمان که سالها در بوق و کَرنا شده و بارها و بارها شأن و مقام معلم را زیر سوال برده و باعث رنجش خاطر فرهنگیان عزیز شده به سرانجام برسد و احکام جدید با رتبه های واقعی و با پرداخت معوقات آن از مهر 1400 پرداخت گردد.

سایر کارمندان دولت بدون هیچ دغدغه ه­ای افزایش حقوقی تحت عنوان فوق ­العاده ویژه را دریافت کردند ولی معلمان را به بهانه اجرای رتبه بندی از دریافت فوق ­العاده ویژه معاف کردند  و حتی نیروهای اداری و خدماتی آموزش و پرورش نیز که شامل رتبه بندی نمی شوند از آن محروم ساختند.

آیا اجرای رتبه بندی ناقص معلمان به خاطر خطای سیستمی بود

اگر چه افزایش حقوق معلمان در رتبه بندی با توجه به تورم موجود در کشور، مبلغ ناچیزی است و جواب­گوی زندگی آنها نیست، شایسته است که بررسی به اعتراضات رتبه ­های صادر شده نیز در اسرع وقت انجام شود تا حداقل برخی از مشکلات این قشر زحمت کش کاهش پیدا کند.


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

آیا اجرای رتبه بندی ناقص معلمان به خاطر خطای سیستمی بود

سه شنبه, 29 اسفند 1401 21:39 خوانده شده: 255 دفعه

در همین زمینه بخوانید: