چاپ کردن این صفحه

«عملکرد ریاست سازمان منصوب جنابعالی در طول کمتر از یک سال نشان داد این کاره نیستند ؛ چرا که ایشان نه مقبولیتی در بین مجموعه دارند، نه سواد مدیریت این حوزه تخصصی را و نه وزنی در میان شورای معاونان»

دیوار کوتاه سازمان آموزش و پرورش استثنایی این بار محرومیت روسای ادارات استثنایی از شرکت در اجلاس تابستانه ؟!

امیر اسماعیلی/ فعال فرهنگی و رسانه

انتقاد از عدم دعوت و شرکت روسای ادارات آموزش و پرورش استثنایی در اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور

" وقتی «سایه»ی آدم های «کوچک» در حال «بلند» شدن است؛ به یقین «غروب آفتابِ» در آن سرزمین، راباید به نظاره نشست" .

 

آقای وزیر

آموزش و پرورش استثنایی روزی از سازمان های اقماری وزارت آموزش و پرورش محسوب می شد که روسای آن در میان شورای معاونان مطرح و دارای وزن بودند ضمن این که از نشانه های توسعه یافتگی آموزش و پرورش در تمام دنیا، نوع نگاه آن به آموزش و پرورش استثنایی است که به نظر می رسد با ورود جنابعالی و بخشی نگری تان ، سازمان مزبور بی صاحب و ظاهرا وصله ناجور وزارت شده است .

عملکرد ریاست سازمان منصوب جنابعالی در طول کمتر از یک سال نشان داد این کاره نیستند ؛ چرا که ایشان نه مقبولیتی در بین مجموعه دارند، نه سواد مدیریت این حوزه تخصصی را و نه وزنی در میان شورای معاونان .

چنانچه جنابعالی هم بی میل به ادامه این قصه نیستید لطفا ضمن احیای آموزش و پرورش استثنایی و برگردادن آن به ریل خود با انتصاب فردی توانمند با دارا بودن شاخصه های مدیریتی اقدامی عملی انجام دهید .

به دنبال اقدامات ویرانگر مسئولان بیگانه و غیر تخصصی فعلی منجر به تضعیف سازمان استثنایی از جمله واگذاری صفر تا صد انتصاب مدیریت های ادارات استثنایی کشور به مدیران کل استان ها به گونه ای که با وجود ده ها نیروی شایسته و درون مجموعه در هر استان ، گزینش عمده مدیران ادارات استثنایی توسط مدیران کل و از میان نیروهای بیرون از مجموعه که حتی گروه های استثنایی را نمی شناسند . دستکاری در ساختار مصوب سازمان و اجرایی نمودن تغییرات غیر کارشناسی قبل از اخذ مجوز لازم از دستگاه های ذیربط ، مصاحبه های غیر تخصصی در جلسات و رسانه ها که همه و همه در راستای تضعیف سازمانی است که سال ها افراد متخصص اعم از صف و ستاد تلاش نمودند تا با اجتماعی نمودن سازمان ، به گونه ای عمل شود که ضمن اجرای تمام برنامه های وزارتخانه اقداماتی از قبیل اجرای طرح فراگیر سنجش کودکان بدو ورود به دبستان و حمایت های توان بخشی و...بتوانند جایگاه قانونی سازمان را در وزارتخانه بیش از پیش ارتقا دهند .

انتقاد از عدم دعوت و شرکت روسای ادارات آموزش و پرورش استثنایی در اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور

متاسفانه به دلیل بیگانگی مسئولان سازمان با اصول مدیریتی و نداشتن تعامل لازم با مسئولان وزارتخانه از جمله معاونت پارلمانی و حقوقی و مدیرکل دفتر وزارتی  و در شرایطی که بناست پس از دو سال که به دلیل شیوع کوید۱۹ و اقتضائات آن ایام اجلاس روسای مدیران کل و روسای ادارات آموزش و پرورش کشور در سال جاری به صورت حضوری و در تهران برگزار شود (البته نتایج چنین جلساتی و مثبت بودن خروجی آنان با توجه به هزینه کلانی که می شود محل تردید است) ؛ متاسفانه از دعوت روسای ادارات آموزش و پرورش استثنایی که رسالتی بیش از وظایف یک مدیر منطقه را عهده دار هستند و در تمامی جلسات شورای معاونان مدیرکل حضور داشته باشند امتناع شده است .

حال که ریاست سازمان نه توانایی پیگیری دارند و نه توان اقناع افکار عمومی  ؛ انتظار می رود معاونت حقوقی وزیر و مدیر کل حوزه دفتر وزارتی  مستندات قانونی نادیده گرفتن ادارات استثنایی که در وزارت جناب نوری مسبوق به سابقه است و در گردهمایی قطبی اردیبهشت ماه با هدف تبیین شیوه اجرای رتبه نیز چنین اتفاقی رخ داد را توضیح داده و شفاف سازی نمایند .

انتقاد از عدم دعوت و شرکت روسای ادارات آموزش و پرورش استثنایی در اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور

 ( حمید طریفی حسینی - رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور )

 

البته شبهاتی ایجاد شده که با نگاه و عملکرد رئیس و شورای معاونان سازمان هم منطبق است این که برنامه تجمیع سازمان و تنزل آن در حد یک دفتر در وزارتخانه در دستور کار تیم فعلی قرار گرفته است که چنین عملی نه منطقی است و نه کارشناسی .

گفتنی است مصوباتی در دولت قبل برای استقلال سازمان جهت اجرای مطلوب رسالت های این سازمان کاملا تخصصی در حال نهایی شدن بود که با تغییر دولت از دستور کار خارج شده است .

باید منتظر ماند و دید آیا جناب طریفی به عنوان رئیس این مجموعه نه در شعار بلکه در عمل درصدد ارتقای سازمان است یا غیر آن .


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

انتقاد از عدم دعوت و شرکت روسای ادارات آموزش و پرورش استثنایی در اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور

چهارشنبه, 25 مرداد 1401 21:36 خوانده شده: 621 دفعه

در همین زمینه بخوانید: