چاپ کردن این صفحه

«سال هاست که دوستان ما سعی کرده اند به جامعه آموزش دهند اصل ۲۷ قانون اساسی آزادی تجمعات و راهپیمایی ها را بدون حمل سلاح و مخل مبانی اسلام نبودن برای همه جامعه در نظر گرفته است»

معلمانه با مدیر کل آموزش و پرورش استان فارس

غفار جلالی / معلم

سخن یک معلم با مدیر کل آموزش و پرورش استان فارس

« اعدلوا هو اقرب للتقوی

عدالت کنید که به تقوا نزدیک تر ( از هر عمل ) است »

مدیر کل محترم آموزش و پرورش استان فارس

معتقدیم شما مدیرکل تمام فرهنگیان فارس هستید و از شما می خواهیم اجازه ایجاد اختلاف و دودستگی در بین فرهنگیان توسط احزاب سیاسی اصول گرا را ندهید.

فضای مجازی سرشار از توهین و تهمت به معلمانی است که جز حق خواهی هیچ حرف دیگری ندارند، و متأسفانه خود را نیز فرهنگیان ولایی می‌نامند.

چرا اجازه می‌دهید عده ای فرصت طلب فرهنگیانی را که امروز در زیر خط فقر به سر می‌برند و چون سایر اقشار جامعه از داشتن معیشت حداقلی نیز محروم هستند این گونه بر زخمشان نمک بپاشند.

فرهنگیان در زیر ارابه های بی رحم فقر استخوان خرد کرده اند. زخم های نابرابری بر تمام روح و روانشان احساس می‌شود.

دور از آیین جوانمردی است که همکاران مطالبه گر را این گونه مورد هجمه قرار دهند .

سخن یک معلم با مدیر کل آموزش و پرورش استان فارس

به نوبه خود از اقدام قاطعانه شما در ممانعت از گردهمایی احزاب سیاسی در اداره کل آموزش و پرورش فارس در پنجشنبه هشتم اردیبهشت سپاسگزاری می نماییم، و از شما می‌خواهیم همکاران ستادی خود را که آموزش و پرورش فارس را بازیچه احزاب سیاسی کرده اند به هیئت تخلفات اداری معرفی کنید تا درس عبرتی برای همیشه شود.

فرهنگیان عزیز

سال هاست که دوستان ما سعی کرده اند به جامعه آموزش دهند اصل ۲۷ قانون اساسی آزادی تجمعات و راهپیمایی ها را بدون حمل سلاح و مخل مبانی اسلام نبودن برای همه جامعه در نظر گرفته است.

سخن یک معلم با مدیر کل آموزش و پرورش استان فارس

دستان بازپرس اهوازی را از راه دور می بوسم و به شرافتش درود می فرستم که در قرار منع تعقیب به این اصل استناد کرده است.

ما تجمع احزاب سیاسی اصول گرای جامعه و جمعیت و کانون تربیت اسلامی را حق این دوستان سیاسی می‌دانیم اما به یاد داشته باشید که اینان از ما نیستند و قدرت طلبانی هستند که از هر وسیله ای برای رسیدن به پست کوتاهی نمی‌کنند .

و همگان دیدید که چه بیانیه هایی که بر علیه هم در کسب صندلی مدیرکلی نمی‌دادند و با تغییر مکان جلسه به مسجد شهدا خیابان ۹ دی از روز روشن تر است که هدف چیست.

رتبه‌بندی ناقص امروز نتیجه احضارها و حبس های مردان بزرگی چون اسماعیل عبدی ها ،محمود بهشتی ها، باغانی ها، ابطحی ها، باستان ها، لطفی ها، رسول بداغی ها و .... بوده است.

بی شک شرافت ، مردانگی و آزادگی اگر معنایی پیدا می کند در وجود این مردان مرد است.

نتیجه اشک ها و آه دل های همسران و فرزندان این دوستان است.

هیچ گاه فراموش نخواهم کرد که اشکهای دختر مهدی فتحی در زمان روبه رو شدن پدرش پس از آزادی در آغوش پدر را ، گویی آسمان نیز گریه اش گرفته بود، بند بند وجود آدمی را از هم جدا می کرد .

اما اینک عده ای سیاسی قصد مصادره کردن این موضوع به روش های سیاسی خاص خود دارند، که جایگاهی در بین فرهنگیان ندارند و خود عامل مشکلات آموزش و پرورش فارس هستند.


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

سخن یک معلم با مدیر کل آموزش و پرورش استان فارس

پنج شنبه, 07 ارديبهشت 1401 13:05 خوانده شده: 763 دفعه

در همین زمینه بخوانید: