چاپ کردن این صفحه

" صدا و سیما با این همه بودجه و پرسنل در نهایت چه دستاوردی دارد و تا چه اندازه توانسته است مخاطب، حتی مخاطب ایرانی را جذب برنامه های خود کند؟ "

صدا و سیما ؛ سازمانی با علامت پرسش بزرگ ؟!

نجات بهرامی

بهره وری در صدا و سیما و مقایسه آن با بی بی سی

ظاهرا یکی از مسئولان صدا و سیما بیان کرده که این سازمان سالانه حدود سه هزار میلیارد تومان فقط حقوق پرسنلی پرداخت می کند! چند سال قبل هم در مجادله ای که بین علی لاریجانی و ضرغامی رییس بعدی این سازمان درگرفت، متوجه این نکته شدیم که این سازمان حدود ۳۵ هزار نفر نیرو استخدام کرده و به آنها حقوق می دهد.

برای درک بهتر موضوع مقایسه ای کوتاه انجام دهیم.

سرویس جهانی بی بی سی به ۲۹ زبان زنده دنیا برنامه پخش می کند و دایره وسیع مخاطبان، نفوذ و اعتبارش در گوشه و کنار جهان نیازی به تشریح و توصیف ندارد. کل کارکنان ثابت بی بی سی نزدیک به ۲۰ هزار نفر هستند و البته چند هزار نفری نیز نیروی پاره وقت دارد و بودجه این شبکه نیز کمتر از صدا و سیماست.

بهره وری در صدا و سیما و مقایسه آن با بی بی سی

صدا و سیما با این همه بودجه و پرسنل در نهایت چه دستاوردی دارد و تا چه اندازه توانسته است مخاطب، حتی مخاطب ایرانی را جذب برنامه های خود کند؟

این سوالی است که بنده پاسخی برای آن ندارم و امیدوارم صداوسیما آمار و ارقام و پژوهشهایی در این زمینه داشته باشد و منتشر کند.

در نهایت هم باید گفت این پول نفت همیشگی نیست که با آن دور هم بنشینیم و بخوریم و استخدام کنیم و در محیط کار تفریح و تفرج کنیم و انتظار هم داشته باشیم قله های پیشرفت و توسعه را فتح کنیم.

این هشداری است که ربطی به این دولت و آن دولت و فلان حکومت و بهمان حاکمیت ندارد. موضوعی بلند مدت و ملی است که باید نگران آن باشیم.

کانال شخصی نجات بهرامی


بهره وری در صدا و سیما و مقایسه آن با بی بی سی

یکشنبه, 06 ارديبهشت 1399 10:39 خوانده شده: 581 دفعه

در همین زمینه بخوانید: