چاپ کردن این صفحه

" بنیانگذار گروه صنعتی ایران‌ خودرو ( ایران‌ ناسیونال سابق) و خیر بزرگ مدرسه ساز دارای چند نشان و لقب اروپایی بود، از جمله نشان «فرمانده عالی امپراتوری بریتانیا» CBE که از عالی‌ترین نشان‌های لیاقت در بریتانیا و تنها یک درجه پایین‌تر از لقب سِر است "

" محمود خیامی "

فرشته قبادی/ مدیر سابق هنرستان محمودیه ۸ مشهد

محمود خیامیبنیانگذار گروه صنعتی ایران‌خودرو (ایران‌ ناسیونال سابق)، نهم اسفند ماه، در ۹۰ سالگی در شهر لندن درگذشت.
بیمه آسیا، مبل یران، فروشگاه کورش، کارخانه بریجستون، پیستون‌سازی ایران، ایدم تبریز و بانک صنعت و معدن از جمله نام‌های آشنایی هستندکه برادران خیامی پایه‌گذار آنها بودند.
"محمود خیامی" دارای چند نشان و لقب اروپایی بود، از جمله نشان «فرمانده عالی امپراتوری بریتانیا» CBE که از عالی‌ترین نشان‌های لیاقت در بریتانیا و تنها یک درجه پایین‌تر از لقب سِر است.
یادش به خیر
چندسالی مدیر بزرگترین هنرستان مشهد به نام محمودیه ۸  بودم که خیر بزرگ "محمودخیامی" سازنده آن بود.
"محمود خیامی" به عدد ۱۱۰ حروف ابجد نام امام علی ع نیت کرد که ۱۱۰ مدرسه در ایران بسازد .

یادم هست حاکمیت اجازه نمی داد اسم خودش "محمود خیامی "را به عنوان اسم مدرسه نامگذاری نماید و ایشان به نام های محمودیه ۱  ، محمودیه ۲ ، محمودیه ۳ و....اسم مدارس را نامگذاری می کرد و چون ممنوع الورود بود نمی توانست از انگلیس به ایران بیاید لذا خواهرش "نیره خیامی"   به نیابت از وی  مدارسی  که محمودخیامی ساخته را افتتاح می کرد.
روحش شاد.

گروه تعامل کنش گران مدنی
محمود خیامی


محمود خیامی

دوشنبه, 11 اسفند 1398 22:36 خوانده شده: 1291 دفعه

در همین زمینه بخوانید: