شواهد از آن حکایت دارد که مخالفان دولت بر سر تصاحب کرسی مدیرکلی لرستان به جان هم افتاده اند و دیر یا زود یکی از این جرگه جایگزین رضا زینی وند مقدم خواهد شد.در بین این افراد نام دو نفر پررنگ تر از سایرین دیده می شود.
اولی امام جمعه شهرستان الشتر است که مشخص نیست تاکنون دقیقا کجای آموزش و پرورش فعالیت داشته است و با چه منطقی قرار است در این جایگاه قرار بگیرد ؟
دومی هم از اعضای سابق شورای شهر است که سابقه همکاری نزدیک با جبهه پایداری را داشته و از جانب یکی از نمایندگان تندروی استان حمایت می شود.
با رفتن زینی وند مقدم لرستان پنجمین مدیرکل را در دولت روحانی تجربه خواهد کرد.
زینی وند مردانه پای آموزش و پرورش مانده و اهل معامله گری نیست اما آقای وزیر گویا جلب نظر نمایندگان تمامیت خواه بیش از هر چیزی برایش اهمیت دارد.
کاش آقای وزیر ذره ای برای دانش آموزان لرستان دل می سوزاند و مانع تداوم بی ثباتی آموزش و پرورش می شد.
تجربه اتفاقات دوران خدانظر دریکوند نشان داد که وزیر محترم کوچکترین ارزشی برای نیروهای کاربلد و باشهامت قائل نبوده و احتمالا رضا زینی وند مقدم نیز به سرنوشت دریکوند دچار خواهد شد و برای همیشه از آموزش وپرورش کنار گذاشته می شود.
یاد آن جمله مرتضی نظری افتادم که سرش را بر باد داد: دخالت های نمایندگان به حد غیرقابل تحملی رسیده است!
اما باید این جمله را هم بدان افزود:
شدت تعاملات وزیر با نمایندگان نیز به حد غیرقابل تحمل و تاریخی رسیده است!
آری!
تاریخ فراموش نخواهد کرد که بطحایی چه کرد با آموزش و پرورش!
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید