چاپ کردن این صفحه

" اینجانب خود را ملتزم به قانون اساسی کشور می دانم و تنها به دلیل انتقاد از سیاست های دولت احمدی نژاد از کار برکنار گردیده ام "

نامه یک معلم اخراجی در دولت احمدی نژاد به وزیر آموزش و پرورش

گروه استان ها و شهرستان ها/

در دولت های نهم و دهم معلمان زیادی به دلیل انتقادات و اعتراضات صنفی  پرونده های مختلفی در حراست ها  برای آن ها تشکیل و به هیات های تخلفات اداری وزارت آموزش و پرورش معرفی شدند .

همه این معلمان احکام مختلفی از محکومیت دریافت کردند .

تعدادی از این معلمان مانند « محمد داوری » و « عبدالله مومنی » در دولت یازدهم  و در زمان وزارت « فانی »به معلمی بازگشتند .

نامه ی زیر توسط « مسعود کردپور » برای صدای معلم ارسال گردیده است .

نامه یک معلم اخراجی در دولت احمدی نژاد به وزیر آموزش و پرورش

وزیر محترم آموزش و پرورش

جناب آقای سید محمد بطحایی
با عرض سلام و احترام


به استحضار می رساند که اینجانب مسعود کردپور دبیر آموزش و پرورش در شهرستان بوکان استان آذربایجان غربی با 22 سال سابقه تدریس در تاریخ 24 / 6 / 88 توسط شعبه سوم هیئت تجدید نظر تخلفات آموزش و پرورش به دلایل سیاسی و با شکایت وزارت اطلاعات دولت دهم احمدی نژاد از کار برکنار گردیدم از آن زمان تاکنون به کرات به وزرای آموزش و پرورش و نمایندگان محترم مجلس جهت بازگشت به کار مکاتبه نموده ام که متاسفانه تاکنون به نتیجه نرسیده است .

نامه یک معلم اخراجی در دولت احمدی نژاد به وزیر آموزش و پرورش

اکنون حدود 10سال است که از حقوق اجتماعی خود محروم می باشم و اگر مجازاتی هم لازم بوده باشد اعمال گردیده است لذا  با توجه به اینکه اینجانب خود را ملتزم به قانون اساسی کشور می دانم و تنها به دلیل انتقاد از سیاست های دولت احمدی نژاد از کار برکنار گردیده ام خواهشمند است با توجه به تاکیدات ریاست محترم جمهوری در طی 5 سال اخیر بر رعایت حقوق شهروندی و قانون اساسی دستورات لازم را جهت بررسی مجدد پرونده و بازگشت به کار  در این شرایط سخت اقتصادی به عمل آورید.


                                                                        با تشکر
                                                                    مسعود کردپور


رونوشت :
فراکسیون امید و حقوق شهروندی نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی جهت استحضار و پیگیری


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

نامه یک معلم اخراجی در دولت احمدی نژاد به وزیر آموزش و پرورش

یکشنبه, 19 آبان 1397 17:16 خوانده شده: 1529 دفعه

در همین زمینه بخوانید: