با سلام به معلمان شريف و همكاران عزيز فرهنگي
به عنوان يك همكار كه سال ها قبل تجربه كار روابط عمومي و ارتباط با خبرنگاران را در اداره كل آموزش و پرورش يكي از استان هاي غرب كشور را داشته ام چند سوال صميمانه از مركز روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش دارم كه اول اميدوارم اين مطلب من سانسور نشود و ثانيا با سكوت و بي تفاوتي آقايان مسئول در اين بخش همراه نشود:
١- چرا وقتي صدا و سيما براي جلب توجه مردم، معلم را جلوي چشم ميليون ها بيننده مضحكه مي كند روابط عمومي محترم فاني هيچ كاري نمي كند؟
٢. چرا وقتي بيش از ٤ مورد خشونت و ضرب و شتم معلم در سال گذشته كه يك مورد به فوت يك همكار شريف منجر شد ، روابط عمومي محترم فاني در سكوت محض به سر برد و دريغ از يك اطلاع رساني و تحليل اميد بخش و جلب مشاركت مردم و خانواده ها و بقيه نهادهاي مسول براي تقويت جايگاه معلم؟
٣. وقتي روزنامه همشهري كاريكاتور زشت اخير را منتشر مي كند واقعا روابط عمومي كجاست و در كدام دنيا نفس مي كشد؟ مگر الفباي روابط عمومي جلوگيري از خدشه وارد شدن به حيثيت سازمان تان نيست و آيا توهين و تمسخر وجهه يك ميليون همكار شريف فرهنگي ارزش يك عكس العمل ساده را نداشت؟
٤. هزاران معلم شريف به صورت كاملا قانوني و با احترام به ارزش ها با سكوت خود تبعيض ها و فرق ها را فرياد زدند ، عموم مسئولان مربوط از مجلس گرفته تا بقيه به مظلوميت معلمان اعتراف كردند ولي روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش هيچ كه هيچ؟
به راستي شما از چه قبيله و دياري هستيد؛ نمي دانم اما اين ها مصداق هايي بود كه نشان مي دهد از ديار معلمي فرسنگ ها دور هستيد و با دنياي پر فراز و نشيب معلمي كاملا بيگانه ايد.
به راستي روابط عمومي فاني روبه كدام قبله ايستاده؟ مگر نگرفته خدا با جماعت است؟ و آنجايي كه جماعت شريف معلمان هستند شما مدعيان روابط عمومي با جماعت نيستيد؟
شما كه در روزهاي سخت كنار معلم نيستند، در عجبم حقوقي كه مي گيريد بابت اطلاع رساني براي چه كسي و براي دفاع از منافع چه كساني است؟
امضا: معلم ساده غرب كشور
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید