چاپ کردن این صفحه

سعید رستگار/ استان البرز

«در باب مطلب منتشر شده توسط صدای معلم و پاسخ آقای کفاش و حواشی آن »

گروه رسانه/

انتشار یاداشت مدیر صدای معلم که در بخشی از آن به عملکرد « حمید رضا کفاش » اشاره شده بود ( این جا ) و نیز پاسخ معاون سابق پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش واکنش های متفاوتی را در بین فرهنگیان ایجاد کرده است .

« صدای معلم » بر اساس احترام به همه آراء و نظرات آن ها را منتشر می کند .

این دیدگاه ها نظر ات نویسندگان بوده و الزاما مورد تایید این رسانه نیست .

عملکرد حمیدرضا کفاش معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش  « صدای معلم » ابتدا مطلبی منتشر نمود و‌ از جناب وزیر درخواستی چون عملکرد استاندار اصفهان راخواستار شد و در آن مطلب نیمی از روی سخن به جناب دکتر کفاش نیز نشان گرفته شد تا  ایشان ، درصدد رفع سوءتفاهم بربیایند که اتفاقا هر دو بر اساس رسالت ذاتی عمل نمودند!!
لذا اینجانب به عنوان عضوی کوچک از اعضای خانواده ی بزرگ آموزش و پرورش و در جهت وظیفه ذاتی وشرعی برخود وظیفه می دانم که در باب مطلب منتشرشده در سایت صدای معلم و پاسخ جناب دکتر کفاش ، به جهت کامنتهای قرارداده شده که گویی همسویی و همصدایی خاصی دارد و  ‌هدفی جز تخریب و مهم تر " ایجاد فاصله  بین رسانه ی مهم ،تاثیرگذار و پرطرفدارصدای معلم و مسئولین وقت ‌و گذشته آموزش وپرورش " ندارد ، درحالی که هر یک مطلب ‌و پاسخی براساس وظیفه ذاتی منتشر نمودند ‌و هدفی جز آگاهی و اطلاع رسانی در بهبود آموزش و پرورش نداشته اند ؟!
اما در شرایط حساس و کنونی که هم دولت و هم آموزش وپرورش آماج حمله ها ، توهین و انواع اهانت ها می باشد عده ای هدفی به دنبال بیراهه بردن  آموزش و پرورش و مسئولین را دارند تا قطار تغییر و تحول بنیادین آموزش وپرورش از  ریل خارج شود و نیز اکنون که وقت چانه زنی برای بودجه می باشد ، نداشته و ‌نخواهند داشت تا بازهم به دنبال حربه ی استیضاح و حذف فردی دیگر به عنوان وزیرمی باشد !
اما تاکی و چه زمانی باید به دنبال وزیر باشیم ؟!
مگر از بعداز انقلاب تمامی وزرا چه کرده اند و چه ویژگی هایی داشتند ؟!
لذا باید متوجه باشند که وزیر ، از جنبه شخصیت حقیقی شاید فرقی نکند که چه کسی باشد اما اینکه به عنوان نماینده دولت درراس وزارتخانه به عنوان شخصیت حقوقی ، باید از بدنه ی آموزش وپرورش ، صبور، شجاع و کارآمد ‌،فردی  که مراحل صف تا ستاد را طی نموده باشد ‌و معتقد به سیاستهای دولت و با پشتکار در جهت احقاق حق معلمین و تحول بنیادین بوده ، باید متفاوت  باشد و  ‌فرق نماید .
آیا باز هم باید بدنبال فرد یا افراد دیگرباشیم ؟!
آیا خود نیز نباید تغییر نماییم ؟!
چرا که هر تغییری در آموزش و پرورش ابتدا باید ازخودمان شروع گردد!
لذا در باب مطالب منتشر شده ضمن تشکر از صدای معلم به جهت عدم سانسور مطالب و انتشارآن ها با صداقت تمام بدون کم و کاست ‌تحریف ، موارد ذیل رابه عرض می رسانم ؛ امید که همگان به عنوان اعضای یک خانواده به دنبال استحکام بنیان خانواده باشیم .


همکاران عزیزم ،باسلام و عرض ادب ؛
متاسفانه وقتی پس ازمطالعه ی متن صدای معلم و بعد جوابیه ی  آقای دکتر کفاش  ،نگاهم به پیامهای دوستان در ذیل متن معطوف شد ‌و یکایک متون را مطالعه نمودم و همچنین پاسخهای جناب کفاش رانیز مطالعه کردم ، راستش نتوانستم چند نکته را به دوستان  عزیزی که پیامها را ارسال نمودند، در حضور تمامی شما همکاران ارجمند و از طریق همین صدای معلم یادآوری می نمایم ؛ امید که جسارت اینجانب را پذیرا باشند.

عملکرد حمیدرضا کفاش معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش
۱) اینکه سایت صدای معلم به همت جناب پورسلیمان و همکارانشان وظیفه رسانه ای خود را انجام داده و می دهند و از این بابت باید از عملکرد این عزیزان تشکر نمود و این را اعلام نموده که صدای معلم ،«وامدارکسی یا جناحی نبوده ‌نیست ». و در این مهم اندکی نبایدشک کرد !

پس دوستان جسارتا پیامهاو  ‌مطالب درج شده درصدای معلم را براساس « نیات درونی نباید  متعلق به خود بدانند  » چراکه همین صدای معلم هم حامی دولت و  ‌فرهنگیان  بوده و هم منتقد و این نیز ارزشمند بوده، ‌هست و همچنان می باشد و همین که  "جوابیه جناب دکترکفاش را بدون کم و کاست پخش نمود " باید حسن نیتش اثبات گردد.


۲) در مورد حمایت آقای دکترکفاش از آقای الهیار باید عنوان نمود ، اولا ایشان  توانایی آقای الهیار را بر اساس شناخت خودشان اعلام نمودند و در ثانی اشاره به حفظ حقوق شهروندی نمودند و تاکیدکردند اگر سوءاستفاده ی صورت گرفته ، مراجع قضایی باید پاسخگوباشند !
و در شرع و عرف اصل بر برائت است مگر خلاف آن در محکمه اثبات گردد .


۳) اما در مورد اینکه آقای دکتر کفاش  نسبت به عملکرد خود نیز دفاع نموده اند حق قانونی ‌و شرعیشان بوده است ؟!
حال چرا بعضی ها برآشفتند؟!


۴)   اینکه جناب کفاش درخواست نمودند که همه ی اعضا آموزش و پرورش را چون یک خانواده ببینیم و هر آنچه خوب یابد با هم متحدباشیم .
آیا خواسته ی فوق غیرمعقول است ؟
پس چرا عده ای چنین شتابان !


۵) اینکه آقای دکتر کفاش از وزیر محترم دفاع نمودند نیز حق هر فردی است که در کشور حمایت خاص خود را داشته باشد اما چرا عده ای برنتابیدند؟!


۶) اما نکته قابل توجه درمورد ، توهین ها و اهانت هاست که امیدوارم خداوندهمه ی ما را هدایت نماید و به جای تخریب ، اگر نقدی داریم ،چون عملکرد صدای معلم «بدون هیچ لکنتی و بی احترامی» آن را بیان نمائیم .


۷) راستش در باب پاسخ به بی احترامی ها ‌و توهین ها ورود نمی نمایم چون شان و شخصیت جناب آقای دکتر کفاش را اجل  می دانم که چنین مواردی اتفاقا بیشتر باعث محبوبیت ایشان می گردد و این را ایشان مدیون لطف خدا بوده و خواهند بود.


۸) در باب اینکه دوستی گفته بود آقای دکتر کفاش به دنبال برگشت آموزش و پرورش از راه فوق است که در جواب ایشان باید عنوان نمایم که اول اینکه جناب دکترکفاش عضو خانواده آموزش و پرورش است و خروجی نبوده که بخواهند داخل شوند ؛ اگر منظورشان بازنشستگی و بعد از آن است، خوب ایشان آخرین مسئولیتش معاونت وزیر بوده ، پس احتیاجی به چنین سمت یا کمتر ندارند؛  مگر دنبال وزارت باشند که با حمایت قاطع ایشان درهمه زمان از قبل و بعد انتخاب آقای بطحایی و نیز اکنون ،  این فرضیه مردود است .


۹) در مورد اینکه افرادی به صورت ناشناس مطلب قرار می دهند وآن نیز به علت ،ترس ازبرخورد است ، جسارتا باید عنوان نمایم اگر فردی با این دیدگاه به صورت ناشناس مطلب می نویسد و جسارت ‌و جرات ایستادگی و مقاومت ازحرف و عمل خود را نداشته باشد پس همان بهتر که بدان اهمیت نداد و برایش ارزشی قائل نشد  و اتفاقا توصیه می کنم کمی جرات و جسارت را ازهمکاران صدای معلم یاد بگیرید.


۱۰) در آخردر مورد انتشارکامنت ها به صورت ناشناس و شناس توسط صدای معلم ، ازدید اینجانب این نیز نشان « صداقت و حسن نیت همکاران صدای معلم به ویژه مدیرصدای معلم جناب پورسلیمان بوده و می باشد .


درپایان امیدوارم ما اعضای خانواده بزرگ آموزش و پرورش ابتدا قدرخود را بدانیم و بعد قدر یکدیگر را ، و نیز بدانیم این تنها راه تغییر و تحول درآموزش و پرورش ‌و تحقق مطالبات به حق فرهنگیان خواهد بود .

امید که شان و منزلت فرهنگیان به جایگاه واقعی خود برسد .


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

دوشنبه, 15 بهمن 1396 21:43 خوانده شده: 1102 دفعه

در همین زمینه بخوانید: