« مدرک گرایی یا کردانیسم » امروز در جامعه ما در جایگاه مسئولین کشور تبدیل به یک اپیدمی بیمارگونه ای گردیده است. امروز ایران پایتخت مدرک گرایی جهان است. امروز مسئولین در کشور ما برای رسیدن به نتایج سریع مورد نظر یا نیاز ، قانون را زیر پا می گذارند.
فرماندار سابق دزفول !
کاش شما مسئولین همگی دیپلم بودید اما قانون را محترم و مقدس می شمردید. کاش شما عامل به قانون بودید. کاش شما با عملکرد خود مردم را به باور باطن رفتار و منش خود می نمودید نه ظاهری چون بادبادک سرگردان در هوا یا طبلی تو خالی.
مگر ما ملت شما را به سوی قانون گریزی یا دور زدن آن هدایت کردیم ؟
مگر ما از شما انتظار داشتن یک صفحه مدرک جعلی در اهانت به شعور و توانمندی های دارندگان واقعی این مدارک گسیل داشتیم؟
مگر ما از شما غیر عمل به وظایف تان در بهبود شرایط اوضاع اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی و سیاسی کشور انتظار دیگری نیز داشتیم ؟
امروز شما تنها خاطی میدان مسئولیت نیستید و یقین وقتی برای فرهنگ قانون گریزی در جامعه ما هیچ منع یا اجبار فیزیکی وجود ندارد ؛ این سیر همچنان توسط عده ای پیموده خواهد شد.
شما مسئولین با قانون گریزی خود ملت را به خطا و لرزش ترغیب می نمایید.
ما از شما دور زدن قانون را فرا می گیریم نه در حد شجاعت و جسارت شما که فرد دیگری را به جای خود برای شرکت در آزمون مدرک زایی بفرستیم بلکه در حد دور زدن قوانین راهنمایی و رانندگی. یا زرنگی در صف های گوناگون و از آخر با حیله و حقه به جلو آمدن. یا از نرده ها پریدن به جای استفاده از پله برقی یا ثابت پل عابر پیاده . یا عبور از چراغ قرمز یا فریب پلیس برای ندیدن ما هنگام رانندگی در صحبت با موبایل یا به جای بستن کمربند ایمنی انداختن آن روی دوش توسط رانندگان اغلب حمل و نقل عمومی و....
آری !
ما این قانون گریزی های کوچک اما کارآمد برای خودمان در احساس زرنگی را از چون شما مسئولین یاد گرفته ایم.
مگر شهید رجایی با پادویی در کارگاه بلور سازی در قزوین یا دستفروشی در تهران تحصیل نکرد و به ریاست جمهوری نرسید؟ مردم به حمایت او از محرومین یا ساده زیستی او نمره قبولی دادند نه سابقه زندگی یا مدرک او. مدت ریاست جمهوری ایشان نیز کوتاه بود همچون مدت فرمانداری شما. ( 11 مرداد سال 1360 و 8 شهریور 1360 یعنی 29 روز) . اما ایشان در جهت قانون و پاسداشت حقوق مردم و شما در جهت پایمال کردن حق الناس و قانون گریزی . همان داستان شمشیر دو دَم مشهور یا همان داستان مشهور اوستا با دو نقش اهریمن و اهورامزدا. یا زشتی و پلیدی در مقابل زیبایی و پاکی.
ما این قانون گریزی های کوچک اما کارآمد برای خودمان در احساس زرنگی را از چون شما مسئولین یاد گرفته ایم اصلا نمایندگان چرا در مجلس اوقات شریف خود را برای تدوین قانون سپری می سازند ؟
من و شما با ذکاوت ایرانی خود که از نوع مثبت آن به جهانیان ثابت شده ، می توانیم خویشتن خویش را در اداره امور جامعه راغب نماییم. هر چند شاید تا امروز تعریف ابعاد منفی زیرکی ایرانیان نیز محتوی نشریات کشورهای بیگانه گردیده است.
کاش به جای انکار، قبول خطا می نمودید ، حداقل از این کانال عده ای برای جسارت قبول جرم شما ، فتبارک ا....... می گفتند اما به جای آن و تحمیل استعفا برای جلوگیری از آبروریزی بیشتر، ادعای شما عبارت از:
فرماندار سابق دزفول: اگر کسی به جای بنده در امتحان شرکت کرده، باید از ورود ایشان و نیز خروج ایشان ممانعت میشد .
شهنی: قطعا این که فردی به جای من موفق به حضور در جلسه امتحان و سپس فرار از محل امتحان شده را پیگیری قضایی خواهم کرد.
شهنی : فرض کنیم کسی به جای بنده امتحان داده، قاعدتا من باید به کمیته انضباطی خواسته می شدم و اگر اثبات می شد تخلف از جانب بنده بوده، باید بر اساس قوانین برخورد می شد.
فرماندار سابق دزفول : پیشتر نیز در مسایلی دیگر برای بنده حواشی ایجاد کرده بودند و تهمت های فراوانی زده بودند که از طریق قانونی پیگیری کردم و در تمام موارد علیه شایعه پراکنان احکام محکومیت صادر شد.
خود اعتراف می کنید که سابقه پخش شایعات در خصوص شما قبلا نیز بوده ، از قدیم گفته اند : تا نباشد چیزی مردم نگویند چیزها. یا دست پیش گرفتید که پس نیفتید. بینوا کسانی که محکوم شدند.
جا دارد به تمامی مراقبین امتحانات در هر سطحی تبریک و تمجید ابراز نموده و تیزبینی و مهارت آنان را در کنترل و هدایت جلسات امتحانی تحسین نمایم.
جناب وزیر آموزش و پرورش و آموزش عالی و تحقیقات !
ما معلمین چنین هنرمند اما کم توقع و قانعیم. امروز آن مراقب از نظر من جایگاه دهقان فداکار را دارد. دست مریزاد و عمرت دراز باد. با معرفی ایشان و قدر دانی در هوشیاری شان رسالت هموطنی خویش را به جا آوریم. در جامعه ما اگر قوی هیکلی با دندان خود اتومبیل چند تنی را چند متر جلو بکشد مدال افتخار می گیرد و پهلوانش می نامند اما یک مراقب قهرمان ، گمنام باقی می ماند و نامش نیز در محافل ذکر نمی شود چه رسد به تقدیر و تشکر. ما فرزندان چنین جامعه ای هستیم. دهقان فداکار نیز میراث گذشته بود نه حال.
امروز مدرک تحصیلی آقای « علی الهیار ترکمن » معاونت توسعه مدیریت پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش و آقای شهنی فرماندار دزفول و یقین اگر جست و جو صورت گیرد فردا ....... ماه پشت ابر باقی نمی ماند.
اَعمال زشت و ناصواب برخی از مسئولین اگر امروز در خنده ها یا کِبر در پشت میزهای آن چنانی پنهان مانده ، کوس رسوایی نزدیک است.
باز به عنوان یک فردی از این جامعه که شدیدا قانون مداری خویش را در الگو نگرفتن خاطیان ، تا این سن و سال پاسداشته ام حاضرم امروز به معترفین جعلی بودن مدارک تحصیلی شان و استعفای شرافتمندانه آنان تعظیم نمایم و احسنت بگویم.
نفر بعدی کیست؟
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید