*خانم هاشمی . دیروز شما به اتفاق خانواده با وزیر آموزش و پرورش دیدار داشتید . چه مسائلی توسط شما مطرح گردید ؟
به آقای فانی گفتم که آقای هاشمی برای شما فرد ناشناخته ای نیست .از جبهه ی کردستان با شما شروع کرد و به مدت 5 سال هم در بخش معاونت آموزشی وزارتخانه در خدمت شما بود .
شما می دانید که آقای هاشمی در این مدت به فکر خودش نبوده و به دنبال منافع شخصی اش نیز نبوده است .
دغدغه ی همسرم همواره مسائل آموزش و پرورش و معلمان بوده است .
آقای فانی !
باور ایشان به آموزه های دینی و سخنان پیشوایان دینی ما مانند امر به معروف و نهی از منکر پابرجا و استوار بوده است .
از نظر من و خانواده ، کارهای آقای هاشمی صنفی بوده و نه سیاسی .
آیا نباید بین جرم و مجازات تناسبی وجود داشته باشد ؟ این که به خاطر یک دید و بازدید عید با معلمان به ایشان 5 سال حبس بدهند ، آیا این به نظر شما منصفانه و منطقی است ؟
انتظار من از شما به عنوان وزیر آموزش و پرورش و حافظ منافع معلمان این است که به درد ما رسیدگی کنید و از یک معلم در چارچوب قانون حمایت کنید .
البته در این نشست دختر و پسرم هم صحبت کردند .
*پاسخ آقای فانی چه بود ؟
آقای فانی با دقت سخنان ما را گوش کرد .آقای فانی تاکید کردند که ما در حال پیگیری هستیم .ایشان هم صداقت و حساسیت آقای هاشمی را در مورد مسائل آموزش و پرورش و معلمان تائید کرد .
ایشان از جبهه ی کردستان حتی خاطراتی را با آقای هاشمی مطرح کرد و این باعث دلگرمی من و خانواده بود .
*در دوره قبل یعنی مشخصا وزارت حاجی بابایی حتی از پذیرش خانواده های معلمان دربند که تنها جرم شان فعالیت های صنفی و در جهت منافع آموزش و پرورش و معلمان بود به دفتر وزیر خودداری می شد ؛ ارزیابی شما از این دیدار چیست ؟
من بار اول بود که آقای فانی را می دیدم .
من آقای فانی را فردی مثبت برای آموزش و پرورش و معلمان دیدم و ایشان به خواسته های صنفی معلمان توجه زیادی دارد ؛ اما خیلی اهل تبلیغات و جار و جنجال رسانه ای نیست !
آقای فانی تصویر نامه های ارسال شده اش را به سایر مسئولان به ما نشان داد اما همان گونه که گفتم خیلی آدم تبلیغات چی نیست و سعی می کند با آرامش و به دور از هر گونه ریا و تظاهر کارهایش را انجام دهد .
به نظر من ، تحرک ایشان حتی پس از استیضاح ناموفق مجلس برای آموزش و پرورش و معلمان زیادتر هم شده است .
من در این جلسه ، ایشان را فردی صادق و روشن یافتم .
از خدا می خواهم که به برکت این ماه شریف ، همه معلمان دربند که دغدغه آن ها مسائل معیشتی و صنفی معلمان بوده است هر چه سریع تر آزاد شده و شادی را به خانواده ها و جامعه فرهنگیان برگردانند .
از وقتی که در اختیار گروه سخن معلم قرار دادید سپاسگزاریم .
پایان گزارش /