چاپ کردن این صفحه

وزیر آموزش و پرورش نسبت به برنامه های پیشنهادی مصوب خود در مجلس و نیز قوانین آموزش و پرورش در مورد مشارکت نظام مند و موثر معلمان در مراکز تصمیم گیری و تصمیم سازی بی تفاوت نباشد "

تاکید بطحایی بر حضور نماینده دانش آموزان در جلسات شورای آموزش و پرورش

گروه گزارش/

« صدای معلم » تنها رسانه ای است که به طور مشخص و مستمر از عدم حضور " معلمان " در مراکز تصمیم گیری و تصمیم سازی در وزارتخانه ای که یکی از ارکان مهم و بنیادین آن " معلمان " هستند انتقاد کرده است . ( این جا )

حتی « سیدمحمد بطحایی » که مطابق برنامه پیشنهادی خود به مجلس و نیز مفاد سند تحول بنیادین مبنی بر ایجاد و توسعه صلاحیت های حرفه ای معلمان موظف به تشکیل " سازمان نظام معلمی " است و صدای معلم تاکنون بارها در گزارش ها ، یادداشت و نشست های رسانه ای خود از فقدان اراده جدی برای تشکیل آن انتقادت جدی به عمل آورده است با بی اعتنایی وزیر آموزش و پرورش رو به رو گردیده است .

« صدای معلم » تنها رسانه ای بود که نسبت به حذف " گروه های آموزشی " با چراغ خاموش انتقاد کرد . ( این جا )

با پی گیری های مستمر و رسانه ای این گروه ها ابقا شدند اما همچنان وزارت آموزش و پرورش  نسبت به عدم اجرای ماده 5 « آیین نامه گروه های آموزشی و تربیتی » بی تفاوت بوده است ( این جا ) .

« فاطمه سعیدی » در یادداشت امروز خود به مناسبت روز دانش آموز ( این جا ) بر مظلومیت دانش آموزان و فقدان تشکیلات منسجم  و قوی برای این قشر انتقاد کرده است .

متاسفانه تشکیلاتی مانند شوراهای دانش آموزی ، مجلس دانش آموزی ، و سایر ارکان دانش آموزی در مدرسه و بالاتر فرمایشی و بی خاصیت شده اند .

در نشست امروز هیئت‌ رئیسه نهمین دوره مجلس دانش‌آموزی با سیدمحمد بطحایی یکی از مطالبات دانش آموزان حضور نماینده دانش آموزان در جلسات شورای آموزش‌ و پرورش بوده است اما در تجمعات ، تحصن ها ، یادداشت های معلمان و حتی نشست های مکرر تشکل های فرهنگیان هیچ گاه چنین مسائلی مطرح نبوده است .

 

حضور نماینده دانش آموزان در جلسات شورای آموزش و پرورش و مشارکت معلمان

وزیر آموزش‌ و پرورش در دیدار اعضای هیئت‌ رئیسه نهمین دوره مجلس دانش‌آموزی استفاده از ظرفیت مجلس دانش‌آموزی را موجب تحول در مدارس برشمرد و افزود: حضور نماینده دانش آموزان در جلسات شورای آموزش‌ و پرورش ضروری است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌ و پرورش، سید محمد بطحایی در دیدار اعضای مجلس دانش‌آموزی با گرامیداشت یوم‌الله ۱۳آبان روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی اظهار کرد: امیدوارم روزی برسد که سایه شوم استکبار از سر همه مردم جهان برداشته شود و روزی برسد که قلبی شکسته و خونی ریخته نشود و انشاالله آن روز بسیار نزدیک است.

وی با اشاره به سخنان خوب دانش آموزان گفت: تا به امروز چنانکه باید از ظرفیت مجلس دانش‌آموزی استفاده‌ نشده است اما اگر به‌صورت مؤثر از ظرفیت شوراهای دانش‌آموزی استفاده کنیم شاهد مدارس مطلوبی خواهیم بود.

وزیر آموزش‌ و پرورش تصریح کرد: شرط اصلی یادگیری در مدارس شادی و پویایی است که امروزه در مدارس بسیار کم است و علتش وجود کنکور و سایر آزمون‌هاست، لذا اگر کنکور و سایر آزمون‌های استرس‌زا حذف شوند قطعاً شادی و نشاط بر فضای جامعه حاکم خواهد شد.

وی شرط اصلی یادگیری را انطباق مطالب با نیازها دانست و ادامه داد: بسیاری از محتواهای درسی تأثیری در زندگی دانش آموزان ندارد و متأسفانه خانواده‌ها نیز فرزندانشان را بیشتر به سمت کنکور محوری سوق می‌دهند و این‌یک فرهنگ شده است، بنابراین گام‌هایی که در یک‌ساله اخیر در خصوص حذف آزمون‌های زائد برداشته شد با مقاومت بسیاری از افراد مواجه شد.

وزیر آموزش‌ و پرورش خاطرنشان کرد: دانش آموزان باید تعامل، صبر، تحمل و انواع مهارت‌های زندگی را در دوران دانش‌آموزی فراگیرند.

 وی بر حضور اعضای شورا دانش‌آموزی در جلسات شوراهای آموزش‌ و پرورش تأکید کرد: دانش آموزان را نباید برای دیروز و برای امروز بلکه باید برای فردا تربیت کنیم.

در این دیدار اعضای مجلس دانش‌آموزی دوره نهم هریک طی سخنانی طرح‌ها و برنامه‌هایی را به وزیر آموزش‌ و پرورش ارائه دادند.

در سخنان اعضای مجلس دانش‌آموزی بر تقویت انگیزه دانش‌آموز تأکید شد و مشکل اشتغال، سخت‌گیری والدین، عدم تناسب محتوای برخی کتاب‌های درسی با نیازهای جامعه و سیطره آموزش بر پرورش ازجمله مواردی بود که اعضا بر آن تأکید کردند.

حضور نماینده دانش آموزان در شوراهای آموزش‌ و پرورش، طرح کارت دانش‌آموزی و عملیاتی کردن هدایت تحصیلی از دوره ابتدایی از جمله مطالبات دانش آموزان در این دیدار بود.

در پایان این جلسه اعضای هیات رئیسه مجلس دانش آموزی به عنوان مشاور وزیر آموزش و پرورش انتخاب و ابلاغ خود را دریافت کردند.

حضور نماینده دانش آموزان در جلسات شورای آموزش و پرورش و مشارکت معلمان

حضور نماینده دانش آموزان در جلسات شورای آموزش و پرورش و مشارکت معلمان

حضور نماینده دانش آموزان در جلسات شورای آموزش و پرورش و مشارکت معلمان

حضور نماینده دانش آموزان در جلسات شورای آموزش و پرورش و مشارکت معلمان

پایان گزارش/

حضور نماینده دانش آموزان در جلسات شورای آموزش و پرورش و مشارکت معلمان

یکشنبه, 12 آبان 1397 21:48 خوانده شده: 922 دفعه

در همین زمینه بخوانید: