گروه رسانه و تشکل/
امروز دوشنبه مجمع عمومی سازمان معلمان تهران برای انتخاب اعضای شورا تشکیل و پس از رای گیری 11 نفر به عنوان " اعضای اصلی " و 5 نفر به عنوان " اعضای علی البدل " انتخاب شدند .
« محمد داوری » از اعضای این تشکل گفت :
« سازمان معلمان ایران » نهادی مدنی است که حدود 17 سال است فعالیت می کند . مطابق اعلام نظر وزارت کشور باید در یک سوم استان ها شورا داشته باشیم . البته در 21 استان شوراها تقریبا شکل یافته اند .
داوری استقبال معلمان از عضویت در شوراهای سازمان معلمان ایران در سراسر کشور را خوب توصیف کرد .
داوری تاکید کرد علی رغم نگرانی ها لایه ای در جامعه وجود دارد که باور دارد باید این سرمایه ها را حفظ کرد .
این عضو سازمان معلمان گفت که دو استان خراسان شمالی و گیلان از فعال ترین استان ها در زمینه تشکیل شورا و فعالیت های تشکیلاتی بوده اند .
وی اظهار امیدواری کرد که استان های البرز ، قزوین ، زنجان و قم هر چه زودتر تشکیل شوند .
« طاهره نقی ئی » از اعضای دیگر این تشکل و به عنوان سخنران در ابتدای نشست ضمن تشکر از حضور مسئولانه معلمان در شکل گیری نهادهای مدنی سخت ترین دوره فعالیت سازمان معلمان ایران را در دولت های نهم و دهم توصیف کرد .
نقی ئی تاکید کرد که در دولت احمدی نژاد این تشکل با انواع کار شکنی ها و مشکلات گوناگون رو به رو شد و آن دولت ها اساسا اعتقادی به احزاب و جامعه مدنی نداشتند .
در پایان پس از معرفی کاندیداها رای گیری به عمل آمد .
طاهره نقی یی ، رامین کریمی نیا ، محمد داوری ، سیدمحمد مرد ، منیژه رییسی ، پروانه آل بویه ، علی تفکری ، اسماعیل خیرآبادی ، گودرز بهرامی ، خدیجه اصغری و سعید سروش زاده به عنوان اعضای اصلی و عباس کاظمی ، حسین فخرایی ، هوشنگ گودرزی ، شبنم حیرانی و محمد قنبری به عنوان ۵ عضو علی البدل شورا انتخاب شدند .
گفتنی است مجمع عمومی سازمان معلمان ایران برای تشکیل شورای مرکزی این تشکل روز 20 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد .
پایان پیام /