چاپ کردن این صفحه

«کاش پلیس درک کند که آسیب این موتورها چه از نظر به هم زدن آرامش مردم، چه از نظر آلودگی هوا، نظم ترافیکی و خلاف هایی که می کنند قطعا از پوشش مردم اهمیت بیشتری دارد»

مسیر ویژه دوچرخه در اشغال موتورسواران و انفعال پلیس ؟!

حسین آخانی/ استاد دانشگاه تهران

انتقاد صدای معلم از تردد موتورسواران در مسیرهای ویژه دوچرخه سواری و انفعال پلیس

امروز در مسیر دوچرخه نصرت می آمدم. پشت من ردیف موتورهایی بودند که درخواست داشتند من کنار بزنم.

انتقاد صدای معلم از تردد موتورسواران در مسیرهای ویژه دوچرخه سواری و انفعال پلیس

ناگهان یک موتور اسنپ فود در خلاف جهت آمد، این موتور پلاکش را دستکاری کرده بود.

موتورها در شهر خلاف می کنند و هر روز به شمار آنها افزوده می شود. بخش عمده این موتورها پیک هایی مانند اسنپ فود و اسنپ باکس هستند.

انتقاد صدای معلم از تردد موتورسواران در مسیرهای ویژه دوچرخه سواری و انفعال پلیس

به پلیس پیشنهاد می کنم که استارت آپهایی مانند اسنپ و رستوران هایی که پیک دارند را مجبور کند که موتورهای آنها شماره ویژه روی باکس داشته باشند و مردم بتوانند به راحتی موتورهای خلاف را به اسنپ و یا پلیس گزارش کنند.

واقعیت آن است که پلیس در مورد موتورها به دلایلی که مشخص نیست کم آورده و عملا آنها را رها کرده است.

کاش پلیس درک کند که آسیب این موتورها چه از نظر به هم زدن آرامش مردم، چه از نظر آلودگی هوا، نظم ترافیکی و خلاف هایی که می کنند قطعا از پوشش مردم اهمیت بیشتری دارد. َ

شمار موتورهای خلاف به حدی است که شاید برای پلیس امکان کنترل آنها نباشد. لذا مسئول دانستن و مجبور کردن غولهایی چون اسنپ برای شناسایی آسان موتورهای خلاف باعث می شود که شمار موتورهای خلاف را کاهش داد.

مجبور کردن موتورها به نصب یک شماره روی باکس و حتی QR کد که بتوان با عکس براحتی موتور خلاف را گزارش کرد یکی از راههای کنترل آنهاست .

صفحه اینستاگرام


انتقاد صدای معلم از تردد موتورسواران در مسیرهای ویژه دوچرخه سواری و انفعال پلیس

پنج شنبه, 12 مرداد 1401 09:13 خوانده شده: 524 دفعه

در همین زمینه بخوانید: