چاپ کردن این صفحه

تنبيه دانش‌آموز در حد شكنجه در شهرستان شوش!

تنبیه بدنی دانش آموزان در شهرستان شوش

تنبيه دانش‌آموز در حد شكنجه!

 هر دم از باغ ، بري مي رسد...

مشكلات زيرپوستي آموزش و پرورش و حوادث تلخي كه در مدارس رخ مي دهد، گويا تمامي ندارد. پس از انتشار تصاویر تنبیه و جراحت بدنی یک دانش‌آموز در کوهدشت لرستان، اخیرا  فیلم ویدئویی از تنبیه خشن یک دانش آموز دبیرستانی توسط معلمش در شهرستان شوش در رسانه‌ها منتشر شده و دوباره ذهن دانش آموزان و اوليايشان را مكدر كرده است. در اين فيلم، معلم مدرسه به شدت و با عصبانيت تمام دانش آموز را به باد كتك گرفته و در حد شكنجه او را مي زند.

مجتبی‌دیناروند، رئیس آموزش و پرورش شهرستان شوش در اين‌باره ضمن تایید تنبيه شديد دانش آموز اظهار کرد: متاسفانه این خبر صحت دارد و یکی از همکاران ما سر کلاس به واسطه شیطنت یکی از دانش آموزان عصبانی شده و کنترل خودش را از دست می‌دهد و اقدام به تنبیه بدنی وی می‌کند. این اتفاق به هیچ وجه مورد تایید ما نیست و از مشاهده چنین تصاویری به شدت متاثر شدیم.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان شوش با بیان اینکه معلم خاطی را فراخوانده‌ و تذکرات لازم به او داده شده است ،گفت: پرونده این معلم تکمیل و به هیات تخلفات استان ارسال شده است تا پیگیری قانونی از طریق هیات تخلفات انجام شود.البته ناگفته نماند این معلم پس از این اتفاق ابراز پشیمانی کرده و از خانواده این دانش آموز قبل از انتشار این فیلم عذرخواهی کرده بود. وي با بیان اینکه این فیلم توسط یکی از دانش آموزان در کلاس ضبط شده است ،گفت: همراه داشتن تلفن همراه تخلف است و با این دانش آموز هم برخورد لازم صورت پذیرفته است.

روزنامه قانون

پنج شنبه, 22 ارديبهشت 1395 21:37 خوانده شده: 2706 دفعه

در همین زمینه بخوانید: