چاپ کردن این صفحه

در پی شکایت اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان صورت گرفت

دستگیری فروشندگان سوالات امتحانی در شبکه های اجتماعی در بندرعباس

گروه اخبار/ فرمانده انتظامی استان از دستگیری سه متهم که سوالات امتحانات نهایی را در شبکه های اجتماعی در بندرعباس منتشر کرده بودند خبر داد.

دستگیری فروشندگان سوالات امتحانی در شبکه های اجتماعی در بندرعباس   سردار عزیزالله ملکی گفت :

در پی شکایت اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان مبنی بر انتشار سوالات امتحان نهایی در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی پیگیری موضوع در دستور کار ماموران پلیس فتا قرار گرفت.

با انجام اقدامات فنی و تحقیقات گسترده از چندین دانش آموز در مدارس مختلف و بررسی پرینت های حساب مشخص شد دانش آموزان مقاطع مختلف سطح شهرستان بندرعباس مبلغ تعیین شده جهت خرید سوالات امتحانی را به حساب فردی به هویت "ه-د" واریز که وی نیز مقداری از  مبالغ را به حساب شخصی به هویت "م-د" واریز کرده است.

با انجام کار اطلاعاتی و بررسی مدارک موجود طی هماهنگی با مقام قضایی این دو متهم در بندرعباس شناسایی و دستگیر شدند.

همچنین یکی دیگر از متهمان این پرونده در شهرستان خمیر توسط اداره اطلاعات شهرستان دستگیر شد .

متهمان با اعتراف به فروش سوالات امتحانی در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به بازداشگاه منتقل شدند که تحقیقات تکمیلی در این زمینه ادامه دارد.

جنوب ایران

سه شنبه, 29 خرداد 1396 12:37 خوانده شده: 1046 دفعه

در همین زمینه بخوانید: