چاپ کردن این صفحه

وزيرآموزش و پرورش در ديدار نوروزي كاركنان دبيرخانه شوراي عالي آموزش و پرورش :

افرادي كه در كميته هاي مختلف شوراي عالي آموزش و پرورش قرار دارند، بايد اشراف كامل بر مسائل مدرسه داشته باشند و قبلا در مدارس حضور يافته باشند/ مصوبات شوراي عالي آموزش و پرورش بايد در مدرسه تغيير ايجاد كند و اگر چنين نشود آن مصوبه كاربرد نداشته است

گروه اخبار/

شورای عالی آموزش و پرورش و مدرسه

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش، فخرالدين دانش آشتياني در ديدار نوروزي كاركنان دبيرخانه شوراي عالي آموزش و پرورش نقش شوراي عالي را هدايت و راهبري كل نظام تعليم و تربيت دانست و اظهاركرد: هر قدر شورا بر روي موضوعات كار كارشناسانه و علمي صورت دهد، مصوبات از پشتوانه علمي برخوردار مي شوند و در اجرا دچار مشكل نخواهند شد .

وي افزود: نقش شوراي عالي آموزش و پرورش، هدايت و سياست گذاري در عرصه تعليم و تربيت است و از اين منظر جايگاه شورا بسيار بالا ست .

وزيرآموزش و پرورش تصريح كرد: اگر مصوبه اي در مدرسه قابل اجرا نباشد و يا به مدرسه نرسد به معني آن است كه مصوبه از پشتوانه علمي برخوردار نبوده است،‌ بنابراين بايد در تصميم سازي ها، دستور العمل و قوانيني كه توسط شورا تدوين مي شود،كار علمي و كارشناسانه صورت گيرد.

دانش آشتياني خاطرنشان كرد: مصوبات شوراي عالي آموزش و پرورش بايد در مدرسه تغيير ايجاد كند و اگر چنين نشود آن مصوبه كاربرد نداشته است، بنابراين قبل از تصويب هر قانون و يادستورالعمل بايد به اين سئوال پاسخ داده شود كه اين مصوبه چه تغييري در مدرسه ايجاد خواهد كرد .

وي افزود: افرادي كه در كميته هاي مختلف شوراي عالي آموزش و پرورش قرار دارند،  بايد اشراف كامل بر مسائل مدرسه داشته باشند و قبلا در مدارس حضور يافته باشند .

عضو كابينه تدبيرو اميد اظهاركرد: بين مدرسه و مصوبات شوراي عالي آموزش و پرورش بايد ارتباط نزديكي وجود داشته باشد تا مصوبات موثر واقع شوند و نقش شورا درآموزش و پرورش پر رنگ تر شود .

پایان پیام/

چهارشنبه, 15 فروردين 1396 13:36 خوانده شده: 641 دفعه

در همین زمینه بخوانید: