چاپ کردن این صفحه

با تصویب مجلس ، دانش آموزان شین آبادی مستمری مادام‌العمر دریافت می کنند

shinabadspecial گروه اخبار /

وکیل دانش‌آموزان شین‌آباد گفت: «همزمان با بررسی و تصویب مستمری مادام‌العمر شین‌آبادی‌ها در اسفند ماه، دانش‌آموزان شین‌آبادی میهمان ویژه مجلس شورای اسلامی خواهند شد.» 

حسین احمدی‌نیاز اظهار کرد: «موضوع اختصاص مستمری مادام‌العمر برای دانش‌آموزان شین‌آبادی در کمیسیون تلفیق به تصویب رسیده و در انتظار تصویب آن در مجلس شورای اسلامی هستیم.»  وی در ادامه افزود: «در بودجه سال 94 مستمری مادام‌العمر این دانش‌آموزان هشت میلیارد تومان پیشنهاد شده بود که نماینده مردم پیرانشهر پیشنهاد افزایش چهار میلیارد تومان دیگر را به کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی ارائه کرد.»
احمدی‌نیاز از حضور دانش‌آموزان شین‌آبادی همزمان با تصویب مستمری آنان در مجلس خبر داد و به باشگاه خبرنگاران گفت: «همزمان با بررسی و تصویب مستمری مادام‌العمر دانش‌آموزان شین‌آبادی در اسفند ماه و به‌منظور شناخت بیشتر و لزوم توجه نمایندگان مجلس به این دانش‌آموزان، دانش‌آموزان شین‌آبادی میهمان ویژه مجلس شورای اسلامی خواهند شد.»

چهارشنبه پانزدهم آذر 91 بر اثر افتادن بخاری و قفل شدن در کلاس مدرسه‌ای در شین‌آباد که فاقد دستگیره بود، 29 دانش‌آموز دبستانی دچار سوختگی شدند و دو نفر نیز جان خود را از دست دادند.

{ گروه گزارش سخن معلم بیست و دوم مهر ماه سال جاری گزارشی جامع و مستقیم از وضعیت کودکان شین آبادی را تهیه و منتشر نمود که مورد استقبال مسئولان قرار گرفت . ( این جا  را بخوانید ) }

 

یکشنبه, 25 بهمن 1393 17:28 خوانده شده: 2594 دفعه

در همین زمینه بخوانید: