چاپ کردن این صفحه

وزیر سابق آموزش و پرورش : " هر کاری که انجام دادیم مطابق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بود "

حاجی بابایی انتقاد می کند ؛ وزارت آموزش و پرورش سکوت ؟!

گروه اخبار/

کارنامه و عملکرد حاجی بابایی

حمیدرضا حاجی‌بابایی وزیر سابق آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش که «چه کارها و فعالیت‌هایی که در دولت قبل انجام می‌شد، اکنون به نوعی بایکوت شده است؟،» اظهار داشت: موارد متعددی وجود دارد، ضمن اینکه هر کاری که انجام دادیم مطابق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بود.

وی افزود: در آن زمان حدود 1600 هنرستان اضافه کردیم و در مجموع 5 هزار و 600 هنرستان در کشور داشتیم در حالی که اکنون کاهش پیدا کرده است.

حاجی‌بابایی به طرح‌هایی که معاونت تربیت بدنی اجرا می‌شد و اکنون خبری از آنها نیست اشاره و خاطرنشان کرد: در دوره دبستان 6 طرح ورزشی اجرا کردیم که مهمترین آنها طرح سباح بود اما اکنون خبری از آن نیست.

وی افزود: تضعیف معاونت پرورشی، مدارس قرآنی و دانشگاه فرهنگیان که با آن عظمت تضعیف شد از دیگر مواردی است که توجه کافی به آنها نمی‌شود.

وزیر سابق آموزش و پرورش با بیان اینکه حیات طیبه یکی از موضوعاتی بود که مطابق سند تحول دنبال می‌شد، گفت: مجتمع‌های آموزشی که در سند تحول آموزش و پرورش وجود دارد با اما و اگر مواجه هستند و در بعضی استان ها مجتمع‌های آموزشی روستایی را هم جمع کردند.

وی تصریح کرد: یکی از طرح‌های بنده «پرداخت به روز پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی» بود که اکنون از سال 93 به بعد باقی مانده و پرداخت نشده است.

حاجی‌بابایی گفت: طرح ضیافت و بیمه طلایی هم اکنون در آموزش و پرورش نیست و بحث حقوق فرهنگیان هم که مشخص است.

انتهای پیام/

شنبه, 19 شهریور 1395 08:14 خوانده شده: 2110 دفعه

در همین زمینه بخوانید: