چاپ کردن این صفحه

فانی اعلام کرد

تدابیر وزارت آموزش و پرورش برای جذب نیروی انسانی دارالقرآن‌ها

استخدام و جذب نیروی انسانی در دارالقرآن ها  گروه اخبار/

علی اصغر فانی در بازدید از بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم به انتخاب شعار "به سوی فهم قرآن" برای این دوره از نمایشگاه قرآن کریم و فعالیت های رسمی آموزش و پرورش اشاره و اظهارکرد: ما برنامه‌های درسی قرآنی را به این صورت طراحی کردیم که دانش‌آموزان در 3 سال نخست دوره ابتدایی روخوانی قرآن و در 3 ساله دوم این دوره روان‌خوانی قرآن را می آموزند. همچنین در دوره متوسطه اول فهم قرآن و طی 3 ساله دوم فهم و تفسیر قرآن آموزش داده می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: این‌ها هدف گذاری  هایی است که ما در آموزش و پرورش داریم و برنامه‌های درسی و کتاب ها در همین راستا سامان پیدا می‌کند.

وی با اشاره به رسالت آموزش و پرورش در تربیت نسلی که هم نشینی با قرآن جزیی از زندگی روزمره‌اش را تشکیل می دهد خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم قرآن را به زندگی مردم بیاوریم کار بزرگی است و بی شک جلوی بسیاری انحرافات گرفته خواهد شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش؛ فانی درخصوص نیروی انسانی توانمند برای فعالیت های قرآنی آموزش و پرورش افزود: در ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش پیش بینی‌های لازم برای نیروی انسانی دارالقرآن ها صورت گرفته و ما هم با استفاده از ورودیهای دانشگاه فرهنگیان و چه استخدام از بین فارغ التحصیلان سایر دانشگاه‌ها از طریق برگزاری آزمون استخدامی می توانیم این نیروها را دعوت به همکاری کنیم.

گفتنی است؛ بیست و چهارمین نمایشگاه قرآن کریم از 24 خرداد ماه تا 8 تیرماه 1395 در مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار می شود.

انتهای پیام

چهارشنبه, 08 تیر 1395 09:35 خوانده شده: 1448 دفعه

در همین زمینه بخوانید: