چاپ کردن این صفحه

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش وپرورش اعلام کرد

کاهش اعتبارات حق‌التدریس معلمان و حق‌الزحمه امتحانات نهایی در لایحه بودجه ۹۵

بودجه 95 و وضعیت اعتبارات حق‌التدریس معلمان و حق‌الزحمه امتحانات نهایی گروه اخبار/

سیدمحمد بطحایی گفت: براساس لایحه بودجه سال ۹۵ که به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد، کل بودجه آموزش و پرورش اعم از اعتبارات هزینه‌ای، تملک دارایی و بخش اختصاصی، به میزان حدود ۳۰۵ هزار میلیارد ریال پیش بینی شده است.

وی افزود: از این مبلغ ۲۹ هزار و۳۰۰  میلیارد تومان آن در بخش اعتبارات هزینه‌ای و مابقی آن به درآمدهای اختصاصی و اعتبارات تملک دارایی و سرمایه‌ای اختصاص دارد.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش وپرورش اظهار کرد: در سال ۹۵ حدود ۲۰ درصد بودجه آموزش و پرورش رشد داشته که بخش عمده‌ای از آن مربوط به بخش حقوق و مزایای مستمر کارکنان رسمی و پیمانی اختصاص یافته است که نسبت به سال ۹۴ حدود ۲۸ درصد رشد را نشان می‌دهد.

بطحایی میزان اعتبارات اختصاص یافته به آموزش و پرورش نسبت به کل اعتبارات دولت را ۳. ۱۰ درصد اعلام کرد و افزود: ۹. ۱۴ درصد از اعتبارات هزینه‌ای دولت به آموزش و پرورش اختصاص داده شده است در حالی که در سال ۹۴ این رقم ۱۳. ۹ درصد بوده است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی تصریح کرد: علی رغم افزایش خوب اعتبارات آموزش و پرورش در سال آینده اما با یک چالش جدی در سال ۹۵ روبرو هستیم و آن کاهش ۶ درصدی اعتبارت در بخش هزینه‌های سایر که شامل حق التدریس معلمان، حق الزحمه امتحانات نهایی و هزینه‌های جاری آموزش وپرورش می‌شود.

سیدمحمد بطحایی در ادامه گفت: در لایحه بودجه ۹۵ در ردیف بودجه آموزش و پرورش استان فقط ۴۷۰ میلیارد تومان اعتبار «سایر» درنظرگرفته شده است درحالی که در سال ۹۴ این اعتبار بیش از ۱۷۰۰ میلیارد تومان بود و این به معنی کاهش و یا قطع برخی فعالیت‌های اصلی در آموزش وپرورش از جمله خدمات بیمه تکمیلی، حق‌التدریس، حق‌الزحمه امتحانات نهایی خواهد بود.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی افزود: برای رفع این مشکل مکاتباتی انجام دادیم و جلساتی را با سازمان مدیریت داشته‌ایم که تاکنون به نتیجه نرسیده‌ایم البته امیدواریم در حین بررسی لایحه بودجه ۹۵ در مجلس شورای اسلامی و یا با تمهیداتی که سازمان مدیریت اعمال می‌کند این مشکلات کاهش یابد.

وی در خصوص تأثیر برچیده شدن تحریم‌ها بر بودجه آموزش وپرورش نیزگفت: ممکن است این موضوع درکوتاه مدت در بودجه کلان کشور مؤثر باشد اما واقع بینانه نیست که در کوتاه مدت انتظار تاثیرآن در آموزش وپرورش را داشته باشیم. ( ایلنا )

یکشنبه, 03 بهمن 1394 14:56 خوانده شده: 2372 دفعه

در همین زمینه بخوانید: