معاون فنی صندوق بازنشستگی کشور از حل مشکل ارتقای شغلی بازنشستگان آموزش و پرورش خبر داد.
محمدعلی ابراهیمزاده در نشست خبری مدیرعامل سازمان بازنشستگی کشوری از حل مشکل ارتقای شغلی بازنشستگان آموزش و پرورش خبر داد و گفت: کارکنان آموزش و پرورش مانند سایر کارکنان خدمات کشوری دارای رتبه هستند اما رتبه عالی و خبره آنها منوط به صدور مجوز از سوی سازمان مدیریت شده بود و باید این فرآیند طی میشد در صورتی که آموزش و پرورش بدون طی این فرآیند برای آنها حکم صادر کرده بود.
وی ادامه داد: بنابراین مقرر شده بود که برای حل این مشکل به دنبال مجوز سازمان مدیریت باشند که بعد از صدور مجوز بخشنامه این موضوع به سراسر کشور ابلاغ شده و مشکل بازنشستگی این دست از افراد حل شد.
معاون فنی صندوق بازنشستگی کشور همچنین در مورد مشکل کارکنان آموزش عالی نیز گفت: آن دسته از افراد که مشمول صندوق بازنشستگی بودند و احکامشان با مقررات ما انطباق نداشت بعد از اینکه مشکل انطباق به صورت قانونی حل شد، احکام اصلاحی برای ۲۵ هزار نفر از آنها صادر شد.
تسنیم