چاپ کردن این صفحه

تشکر و قدرداتی گروه سخن معلم از پاسخگویی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس

صدای معلمان معترض در مجلس شنیده شد : " معلمان از بخشنامه سازمان مدیریت مبنی بر ممانعت از ادامه تحصیل مستثنی شوند"

گروه اخبار / نخستین بار ، خبر مربوط به " ممانعت از ادامه تحصیل فرهنگیان و معلمان " در سخن معلم منتشر شد . ( این جا )

پس از ابلاغ بخشنامه سازمان مدیریت و برنامه ریزی توسط معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی به ادارات و مناطق تابعه ، « گروه سخن معلم » نسبت به این کار واکنش نشان داد . ( این جا )

با وجود آن که " پاسخ گویی مدیران " همواره مورد تاکید ریاست محترم جمهور بوده است اما متاسفانه در این مدت هیچ یک از مسئولان وزارت آموزش و پرورش کوچک ترین پاسخ و یا واکنشی نسبت به خیل عظیم اعتراضات معلمان که برنامه ریزی و حتی زندگی آنان را مختل نموده است ندادند !

خوشبختانه با پیگیری های فرهنگیان و معلمان از مجاری قانونی ، کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نسبت به این امر واکنش نشان داده و به اعتراضات معلمان پاسخ گفت .

« گروه سخن معلم » از پاسخ گویی و مسئولیت پذیری اعضای محترم کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تشکر و قدردانی می نماید .

واکنش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در موردممانعت از ادامه تحصیل فرهنگیان  عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به بخشنامه اخیر سازمان مدیریت مبنی بر ممانعت از ادامه تحصیل کارمندان دولت در بیش از یک مقطع تحصیلی، تصریح کرد: معلمان نیز مشمول این بخشنامه شدند در حالی که باید برای آنها استثنا قائل شد.
ابوالقاسم خسروی سهل‌آبادی در تشریح دستور کار امروز یکشنبه (29 شهریور) کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: کمیسیون امروز به بررسی مصوبه مجلس درباره مربیان پیش دبستانی و نیروهای شرکتی پرداخت که بر اساس این مصوبه افراد مذکور باید به صورت حق‌التدریس به کار گرفته شوند که متاسفانه تاکنون در این زمینه اقدام موثر و جامعی صورت نگرفته است.

نماینده مردم تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: امروز نشستی مشترک برای تعیین تکلیف وضعیت حق‌التدریسی مربیان پیش دبستانی با حضور بطحایی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد که در این جلسه وی وعده داد تا هرچه سریع‌تر به این وضعیت رسیدگی شود تا برابر مصوبه مجلس هرزمان که نیاز به حضور این نیروها در آموزش و پرورش بود از آنها استفاده شود.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان اینکه استفاده از نیروهای بسته حمایتی نیز در کمیسیون آموزش و تحقیقات مورد بررسی واقع شد، تصریح کرد: در بودجه سال 94 ، مجلس به کارگیری آنها را ممنوع کرده اما در برخی شهرستان‌ها از این نیروها استفاده می‌شود که باید تجدیدنظری صورت گیرد.

وی یادآورشد: بررسی استفاده از نیروهای بازنشسته نیز در دستور کار کمیسیون واقع شد که با توجه به مصوبه مجلس مبنی بر ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان، به نظر می‌رسد استفاده از این افراد در آموزش و پرورش مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.

خسروی سهل‌آبادی، تاکید کرد: اخیرا بخشنامه‌ای از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در مورد  اینکه کارمندان دولت بیش از یک مقطع تحصیلی حق ادامه تحصیل ندارند صادر شد که  معلمان نیز مشمول این بخشنامه شدند؛ حال نظر کمیسیون آن است که معلمان نباید در ردیف کارمند معمولی ادرات محسوب شود و باید این بخشنامه برای معلمان استثنا قایل شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، گفت:‌ همچنین به بعضی از اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور که تعدادشان به 360 نفر می‌رسد نامه‌ای ارسال شده که بر اساس آن، این افراد شرایط عضویت هیات علمی دانشگاه را ندارند و به نظر می‌رسد افرادی که در هیات علمی جذب دانشگاه هستند حالا این نوع برخوردها بوی مسایل سیاسی را می دهد که باید این مهم مورد توجه واقع شده تا حق آنها ضایع نشود./پایان پیام

خانه ملت

یکشنبه, 28 شهریور 1394 22:35 خوانده شده: 4959 دفعه

در همین زمینه بخوانید: