چاپ کردن این صفحه

48 ساعت تجمع در مقابل مجلس

مربیان پیش دبستانی تجمع کننده مقابل مجلس : " ما خواهان آن هستیم که معلمان پیش دبستانی با اولویت و بدون آزمون استخدام شوند"

تجمع مربیان پیش دبستانی مقابل مجلس  گروه اخبار /

محمدرضا باهنر که ریاست جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس را بر عهده داشت در پاسخ به اخطار نماینده مردم لنگرود در مجلس مبنی بر توجه به مطالبه مربیان پیش دبستانی که مقابل مجلس تجمع کرده اند، این مطلب را بیان کرد.
وی افزود: روز گذشته تعدادی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با این افراد وارد مذاکره شدند و ما در حال حاضر از همه اختیارات خود استفاده می کنیم تا مشکل این قشر از جامعه حل شود.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هر چند که مشکل اصل 75 قانون اساسی وجود دارد و دولت باید رضایت داشته باشد بنابراین باز هم از نایب رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درخواست می کنم که اعضایی از طرف این کمیسیون با این افراد وارد مذاکره شده تا محل را ترک کنند.
باهنر یادآور شد: حتی شب گذشته مکانی برای استراحت آن ها درنظر گرفته شد اما آن ها حاضر به ترک تجمع خود نشدند.
مهرداد لاهوتی نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: نیروهای پیش دبستانی 48 ساعت است که مقابل مجلس حضور دارند و حتی شب گذشته عده ای از این افراد که از شهرستان ها به تهران آمدند، مقابل مجلس اسکان کرده بودند.
وی از محمدرضا باهنر نایب رییس مجلس خواست که هیاتی از مجلس با این افراد وارد مذاکره شود تا مسایل و مشکلات شان پیگیری شود.
جمعی از معلمان پیش دبستانی که از روز گذشته مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کرده اند، همچنان به تجمع خود مقابل مجلس شورای اسلامی ادامه داده اند.
یکی از این تجمع کنندگان گفت: ما از روز گذشته تجمع خود را مقابل مجلس شورای اسلامی آغاز کرده ایم و شب گذشته نیز عده ای از افراد که از شهرستان به تهران آمده بودند مقابل مجلس حضور داشته اند و به تجمع خود ادامه دادند.
وی با اشاره به این که وزارت آموزش و پرورش برای برگزاری آزمون استخدامی اطلاعیه داده است، اظهار داشت: ما خواهان آن هستیم که معلمان پیش دبستانی با اولویت و بدون آزمون استخدام شوند.
نماینده تجمع کنندگان اضافه کرد: ما سال هاست که با آموزش و پرورش قرار داد داریم ولی تاکنون استخدام نشده ایم، درخواست ما این است که ما با اولویت در آموزش و پرورش استخدام شویم.
ایرنا

دوشنبه, 18 مرداد 1394 15:12 خوانده شده: 4111 دفعه

در همین زمینه بخوانید: