چاپ کردن این صفحه

فانی : "هدف از برگزاری اجلاس مدیران آموزش و پرورش جلب نگاه جامعه و مسئولان به موضوع آموزش و پرورش است "

گروه اخبار / وزیر آموزش و پرورش گفت: هدف از برگزاری اجلاس مدیران آموزش و پرورش سراسر کشورجلب نگاه جامعه و مسئولان به موضوع آموزش و پرورش است.

اهداف برگزاری اجلاس مدیران آموزش و پرورشدکتر علی اصغر فانی در مراسم تقدیر از برگزار کنندگان سی و دومین اجلاس روسای آموزش و پرورش در ساختمان شهید رجایی برگزار شد ، با اشاره به لزوم تبدیل شدن موضوع آموزش و پرورش به یک گفتمان رایج و غالب در جامعه اظهارکرد: باید انتظارات از اجلاس روسای آموزش و پرورش مبتنی بر واقع بینی باشد و نباید توقع داشت همه مشکلات و چالش های وزارت بزرگ آموزش و پرورش در یک نشست طرح و حل شود .

فانی خاطرنشان کرد : ما در این اجلاس علاوه بر اثر گذاری بر جامعه و جلب نگاه ها به آموزش و پرورش سه هدف و پیام مهم عزم جدی بر اجرای سند تحول بنیادین بر اساس نقشه راه و مبتنی بر برنامه علمی، آشنایی با مدیران کشوری با طرح رتبه بندی معلمان و اهمیت مهرماه و فصل بازگشایی را دنبال کردیم و برای این سه موضوع مهم میزگردهای تخصصی و پرسش و پاسخ های طولانی و علمی برگزار شد .

عضو کابینه تدبیر و امید با بیان این که انتخاب این سه موضوع مهم براساس  نیازسنجی و اولویت بندی بوده است ، تصریح کرد: در کنار این برنامه ها 12 کارگروه اغلب موضوعات مرتبط با معلمان و مدارس را مورد واکاوی قرار دادند.

فانی افزود : تلاش شد در این سه روز مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور با احساس امید به آینده ای بهتر و رضایتمندی از طرح دیدگاه و پذیرش و شنیده شدن آن از سوی مدیران ارشد به مناطق خود برگردند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به طرح ها و پیشنهادات مطرح شده از سوی روسای آموزش و پرورش سراسر کشور در طول برگزاری اجلاس خاطرنشان کرد : همه باید دیدگاه ها و نقطه نظرات مطرح شده را بررسی نمایند و به آنها پاسخ کامل بدهند  .

گفتنی است ؛ در این دیدار وزیر آموزش و پرورش با اهدای لوح سپاس و تندیس اجلاس از برگزار کنندگان  تقدیر و قدردانی کرد.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش

یکشنبه, 17 مرداد 1394 20:24 خوانده شده: 2302 دفعه

در همین زمینه بخوانید: