چاپ کردن این صفحه

مقابله آموزش و پرورش با رشد بی‌رویه مدارس تیزهوشان

 گروه اخبار /

ایجاد محدودیت و سیاست تجمیع در مورد مدارس خاص

معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان از حذف پذیرش دانش‌آموزان در برخی مدارس استعداد درخشان خبر داده است. او گفته است آموزش و پرورش با رشد بی‌رویه مدارس تیزهوشان مقابله می‌کند.
محمد نستوه با بیان اینکه سیاست ما برای پذیرش دانش‌آموزان در مدارس استعدادهای درخشان در سراسر کشور تعدیل پذیرش است، گفته است: «یعنی نگاه ما بر این است که باید به استاندارد پذیرش برابر منحنی توزیع نرمال یعنی حداکثر 28/2 درصد پذیرش به نسبت کل دانش‌آموزان ورودی برای هر دوره برسیم.»
به‌گفته او، در شهرهای بزرگ ازجمله تهران، اصفهان، تبریز و مشهد سیاست تجمیع را دنبال خواهیم کرد؛ تعداد مدارس در این شهرها زیاد شده است و بنا داریم با یک روند آرام در میان‌مدت تجمیع مدارس استعدادهای درخشان را در راستای کیفیت‌بخشی به این‌گونه مدارس انجام دهیم.

نستوه به ایلنا گفته است: «یعنی اگر مدرسه‌ای دارای امکانات و تجهیزات و منابع انسانی کمی است و نمی‌تواند خدمات آموزشی درست و باکیفیتی را به دانش‌آموزان ارائه دهد، پذیرش این مدارس را حذف خواهیم کرد و سایر دانش‌آموزانی که در سال‌های قبل در این مدارس تحصیل می‌کردند را جابه‌جا خواهیم کرد و به مدرسه دیگری متناسب با موقعیت جغرافیایی محل سکونت خانواده‌ها و علاقه‌مندی دانش‌آموزان و خانواده‌ها خواهیم فرستاد.»

معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان با بیان اینکه این سیاست در تهران هم به همین نحو اجرا خواهد شد، تصریح کرد: «در کل کشور 672 مدرسه استعدادهای درخشان داریم و در تهران نیز 40 مدرسه استعدادهای درخشان (تیزهوشان) در دوره اول و دوم متوسطه وجود دارد که از این تعداد 20 مدرسه دخترانه و 20 مدرسه پسرانه است.»

فرهیختگان

سه شنبه, 08 تیر 1394 08:10 خوانده شده: 1975 دفعه