چاپ کردن این صفحه

مجید حسینی : اگر بودجه آموزش و پرورش دو برابر شود حتی چغندر هم می تواند وزیر این دستگاه شود!

شومن کنکور و پرچمدار " عدالت آموزشی " در انتخابات مجلس ثبت نام کرد !

گروه رسانه/

ثبت نام مجید حسینی شومن کنکور و پرچمدار عدالت آموزشی در انتخابات مجلس

ایسنا نوشت :

" مجید حسینی مشاور سابق قالیباف که گفته می‌شد تمام فعالیت‌های تبلیغاتی او در زمینه عدالت آموزشی برای کاندیداتوری است و او دائما تکذیب می‌کرد، در نهایت برای انتخابات مجلس ثبت نام کرد.

جالب اینکه مجید حسینی با حضور در فرمانداری مشهد در انتخابات مجلس ثبت نام کرد."

پیش تر ؛ « مهران صولتی » معلم و دانش آموخته ی دکترای جامعه شناسی نوشت : ( این جا )

" سید مجید حسینی استاد دانشگاه تهران است. از مدیران قالیباف بوده و اخبار پراکنده از عزم او برای حضور در انتخابات مجلس آینده حکایت دارد. احتمالا در قالب نواصولگرایی که مدتی است قالیباف پرچم آن را برافراشته است. صریح اللهجه است و حاضر جواب. مصاحبه یا مناظره هایش را با گزاره های ساده و بدیهی آغاز و به پایان می برد. همین هم بر جذابیت او نزد فرهنگیان افزوده است.

در کلیپ زیر « حسینی » می گوید که اگر بودجه آموزش و پرورش دو برابر شود حتی چغندر هم می تواند وزیر این دستگاه شود!

این یعنی اینکه مشکل اصلی پول است که بین اقشار بی صدا از جمله فرهنگیان توزیع نمی شود. تداوم شعار پول پاشی در جامعه که از احمدی نژاد شروع و تا قالیباف و رییسی ادامه یافت. اما به نظر می رسد قضیه آموزش و پرورش کشور کمی پیچیده تر از این حرف های انتخاباتی باشد....

* در آموزش و پرورش مدیریت علمی بیش از اختصاص بودجه اهمیت دارد. سیطره ایدئولوژی در چهاردهه گذشته نه تنها موجب بهبود کیفیت تعلیم و تربیت نشده بلکه اتلاف وسیع منابع را به دنبال داشته است!

* معلمان در ایران تا کنون برای پژواک یافتن صدای شان هزینه های زیادی پرداخته اند ولی تغییر معناداری در وضعیت شان ایجاد نشده است. بیشتر به این دلیل که آموزش و پرورش هنوز به اولویت نظام سیاسی تبدیل نشده است، بنابراین تا اطلاع ثانوی معلمان صرفا به عنوان بخشی از نیروی انتظامی در مدارس فعالیت خواهند کرد!

* اوضاع آموزش و پرورش زمانی درست می شود که در سطح کلان این معادله پذیرفته شود: توسعه ضرورت کشور است و آموزش و پرورش محور توسعه تلقی می شود! بدون پذیرش این گزاره حرف هایی از جنس اظهارات سید مجید حسینی صرفا تبلیغاتی می باشد!

*  پوپولیسم در ایران جذابیت زیادی دارد. فهرست کردن گزاره هایی ساده برای رسیدن به نتیجه ای عامه پسند! پیش از هر چیز اما باید پرسید برنامه عملیاتی شما برای گذار از وضعیت کنونی و تحقق وعده های مردم پسند چیست؟!

پایان پیام/


ثبت نام مجید حسینی شومن کنکور و پرچمدار عدالت آموزشی در انتخابات مجلس

جمعه, 14 آذر 1398 15:35 خوانده شده: 3246 دفعه

در همین زمینه بخوانید: