چاپ کردن این صفحه

در نشست دکتر معلمان با رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس مطرح شد ؛

اظهارات حاجی بابایی در مورد تبعیض بین دارندگان مدرک دکتری در آموزش و پرورش و سایر سازمان­ها و ارگان­ ها و " معلم تمام وقت "

دکتر زبرجدیان/ معلم آموزش و پرورش استان همدان

گروه استان ها و شهرستان ها /

با امعان نظر به شرایط کار حرفه ­ای در آموزش و پرورش، تبعیض و تفاوت حقوقی زیاد دکتر معلمان با هم مدرک­ های خود در سایر سازمان­ها و ادارات از جمله با اعضای محترم هیأت علمی، تعداد 15 نفر از دکتر معلمین استان همدان با نماینده محترم خود طی یک دیدار صمیمی، در روز پنجشنبه، 10 / 5 / 1398 به تبیین و تشریح موضوع پرداختند.

اظهارات حاجی بابایی در مورد تبعیض بین دارندگان مدرک دکتری در آموزش و پرورش و سایر سازمان­ها و ارگان­ ها و " معلم تمام وقت "

در ابتدای این نشست، دکتر معلمین ضمن تشکر ویژه از آقای حاجی بابایی به خاطر درک مشکلات معلمان و زحمات بسیاری که تاکنون در راستای پیگیری مطالبات عادلانه و رفع تبعیض داشته ­اند؛ به تبیین مشکلات عدیدة معیشتی و تبعیض بین دارندگان مدرک دکتری در آموزش و پرورش و سایر سازمان­ها و ارگان­ ها از جمله آموزش عالی پرداخته و متذکر شدند؛ با وجود معضلات و مشکلات فراوان موجود در آموزش و پرورش و عدم بهره­ مندی از مزایای ویژه، شایستگی خود را از هر حیث به اثبات رسانده ­اند.

متاسفانه تاکنون، علیرغم تاکید شرع مقدس و قانون اساسی در اجرای عادلانه قوانین، با باطل شدن ماده 8 قانون نظام هماهنگ پرداخت و ایجاد شکاف بیش­تر، قانونی در راستای رفع تبعیض و برقراری عدالت برای این قشر وضع نگردیده و گام­های اجرایی نیز در این خصوص برداشته نشده است. دکتر معلمین در این دیدار، خواستار پیگیری و مساعدت برای برقراری فوق ­العاده ویژه و اجرای طرح رتبه­ بندی واقعی در جهت رفع تبعیض موجود شدند.

حاجی بابایی ضمن تأیید تفاوت بسیار زیاد حقوقی بین قشر فرهنگی در آموزش و پرورش و سایر سازمان­ها و آموزش عالی، مهم­ترین راهکار را دیده شدن معلمین دکترا در قالب هیأت علمی دانستند که در نظام رتبه بندی واقعی لحاظ شده است.

با وجودی که این طرح 50 صفح ه­ای از سال 1392 به دولت داده شده، متاسفانه تاکنون لایحة آن به مجلس ارائه نشده است.  ایشان متذکر شدند؛ ضمن این­که لازم است دولتمردان و نمایندگان محترم، عزم جدی در این زمینه داشته باشند؛ باید معلم، آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان را به جایگاه اصلی خود که بالاتر از بقیه جایگاه ­هاست، ارتقا دهند.

در ضمن بهترین مدرسین را کسانی دانستند که از پیکره آموزش و پرورش تجربه کسب کرده­ اند.

اظهارات حاجی بابایی در مورد تبعیض بین دارندگان مدرک دکتری در آموزش و پرورش و سایر سازمان­ها و ارگان­ ها و " معلم تمام وقت "

در ادامه ایشان تاکید کردند؛ افزایش حقوق وعده داده شده 400 تا 600 هزارتومانی در راستای رتبه بندی معلمان نبوده و نه تنها قادر نیست این تفاوت­ها را پوشش دهد بلکه در اجرا نیز دارای مشکلات زیادی است.

در مورد طرح معلم تمام وقت نیز فرمودند؛ درست است که حدود صد هزار نفر از معلمان به دلیل وضعیت معیشت در آموزش و پرورش در این طرح شرکت کرده ­اند، اما این­ گونه  طرح ­ها بدون کار کارشناسی و شناخت صحیح از ساختار آموزش و پرورش طراحی و اجرا شده­ اند.

طراحان این­ گونه طرح­ها خود معلمی نکرده­ و مشکلات کاری و روانی معلم را احساس نکرده­ اند. مگر معلم تاکنون، پاره وقت یا نیمه وقت بوده که بخواهند تمام وقتش کنند. معلم، علم آموز و نیروی انسانی دانش­ محور تولید می­ کند که در مقایسه با نفت و سایر فرآورده­ های سودآور، چندین برابر ارزش خواهد داشت.

تفاوت بین یک دکتر معلم که دکترای تعلیم و تربیت است با معلم عادی بسیار است. در انتها، ایشان این­ گونه دیدارها را باعث دلگرمی طرفین و موثر دانستند و تاکید نمودند در صورت نبود این دیدارها نیز پیگیری این­گونه مسائل، همانند طرح رتبه ­بندی معلمان را وظیفه شرعی و وجدانی خویش می­ دانند.

اظهارات حاجی بابایی در مورد تبعیض بین دارندگان مدرک دکتری در آموزش و پرورش و سایر سازمان­ها و ارگان­ ها و " معلم تمام وقت "

پایان گزارش/


اظهارات حاجی بابایی در مورد تبعیض بین دارندگان مدرک دکتری در آموزش و پرورش و سایر سازمان­ها و ارگان­ ها و " معلم تمام وقت "

شنبه, 11 مرداد 1398 09:15 خوانده شده: 2366 دفعه

در همین زمینه بخوانید: