چاپ کردن این صفحه

معلمان با وجود تشکیل کارگروه رسیدگی به مطالبات‌شان در دولت، تجمع سراسری برگزار کردند

بی‌اعتمادی، میراث دولت قبل

تحصن معلمان  گروه اخبار /

با وجود اینکه هفته پیش کارگروه رسیدگی به خواسته‌های معلمان به دستور رئیس‌جمهوری تشکیل شد اما پنجشنبه هفته گذشته معلم‌های سراسر کشور مقابل آموزش و پرورش استان خود تجمع سکوت برگزار کردند و خواستار رسیدگی به مطالبات‌شان شدند. براساس شنیده‌ها ظاهرا این اولین تجمعی بوده که در این سطح در کشور برگزار شده و معلم‌های زیادی در این تجمع اعتراض‌آمیز شرکت کردند.
این تجمع پنجمین اعتراض سراسری معلم‌های کشور است که از 31 دی‌ماه 93 تاکنون ادامه داشته است.
اگرچه آموزش و پرورش تمامی تلاش خود را برای آرام کردن فضای پرالتهاب بین معلم‌ها انجام داده است و طرح‌های مختلفی ازجمله رتبه‌بندی معلمان، برگزاری آزمون استخدامی و... به اجرا گذاشته است، اما معلم‌ها دست از اعترض برنداشته‌اند.
این درحالی است که علی‌اصغر فانی، وزیر آموزش‌وپرورش در مورد طرح رتبه‌بندی معلم‌ها گفته است: «رتبه‌بندی حق معلمان است، معلمی که بیشتر تلاش می‌کند رتبه بالاتری می‌گیرد و رتبه بالاتر حقوق بالاتر را می‌طلبد، لذا این مساله درواقع اجرای عدالت اداری بین معلمان است.»

 وعده‌های بی‌پاسخ
تاکنون به معلم‌ها قول‌های زیادی داده‌اند که بسیاری از آنها تحقق پیدا نکرده است؛ محمد‌تقی سبزواری، یکی از معلم‌هایی که در تجمع شیراز حضور داشته است، با بیان این مطلب به فرهیختگان می‌گوید: «معلم‌ها دیگر اعتمادشان را از دست داده‌اند، زیرا هیچ‌یک از وعده‌هایی که در دولت قبل به معلم‌ها داده بودند جامه عمل نپوشید و با اطمینان می‌توان گفت تنها در دولت اصلاحات مسئولان آموزش و پرورش به داد معلم‌ها رسیدند و در دولت آقای احمدی‌نژاد تمام اعتماد معلم‌ها به بدنه دولت از بین رفته و متاسفانه این بی‌اعتمادی در معلم‌ها باقی مانده است.»
او می‌افزاید: «اگرچه کارگروهی برای رسیدگی به مشکلات معلم‌ها تشکیل شده، اما به دلیل اینکه معلم‌ها امید خود را از دست داده‌اند و تاکنون در این پنج تجمعی که انجام داده‌اند هیچ قولی عملی نشده است در یک حرکتی که از قبل تعیین‌شده بود 27 فروردین تجمع سکوت را انجام داده‌اند که هیچ‌یک از مسئولان آموزش و پرورش شیراز در جمع تجمع‌کنندگان حاضر نشدند.»
سبزواری تاکید می‌کند: «ما معلم‌ها اگرچه مشکلات فراوانی داریم و شاید تجمع و تحصنی انجام دهیم، اما هیچ‌یک از این مشکلات عشق ما را به تدریس کم نمی‌کند و همه با تمام وجودمان سر کلاس‌های درس می‌رویم و با انرژی به دانش‌آموزان‌مان درس عشق و برابری می‌دهیم.»
همتی یکی دیگر از معلم‌های تجمع‌کننده در خرم‌آباد به فرهیختگان می‌گوید: «معلم‌ها مطالبات فراوانی دارند که یکی از آنها آزادی همکارانی است که به دلیل رسیدن به مقاصد صنفی زندانی شده‌اند و امیدوارم که به این خواسته معلم‌ها توجه شود.»

اگرچه دولت فراتر از وزارت آموزش‌و پرورش تلاش می‌کند که این آشفتگی بین معلم‌ها را از بین ببرد، اما هنوز هم موج نارضایتی بین معلم‌ها جاری است. هرچند که برخی معلمان و بسیاری از فعالان این حوزه مخالف طرح رتبه‌بندی معلمان هستند و این را باعث از بین رفتن فضای دوستانه در مدارس و ایجاد رقابتی کاذب و فراسایشی بین معلمان می‌دانند، اما وزارت آموزش و پرورش بر اجرای این طرح که میراث دولت گذشته است، تاکید دارد.

حالا دیروز وزارت آموزش و پرورش از معلم‌های سراسر کشور خواسته که نظرات‌شان را درباره نحوه اجرای این طرح برای این وزارتخانه بفرستند.

روزنامه فرهیختگان

 

شنبه, 28 فروردين 1394 08:35 خوانده شده: 2603 دفعه

در همین زمینه بخوانید: