
مشاور وزير آموزش و پرورش افزود: رعایت اصول و قوانین پیرامون سند تحول بنیادین از ملزومات است که باید براساس آن گام برداریم.
وی تصریح کرد: بحث راه اندازی و احیای کمیته منابع درآمدی و اقتصادی اهمیت به سزایی دارد که باید مورد توجه قرار گرفته شود.
مجاوري تاکید کرد: ما بنگاه درآمدی برای سایر دستگاه ها نیستیم و مدیریت صحیح می تواند همه ما را به اهداف مورد نظر برساند.
مشاور وزير آموزش و پرورش عنوان کرد: با صراحت اعلام می کنم که بهره وری که در آموزش و پرورش است در هیچ دستگاهی وجود ندارد و این بهره وری را با مدیریت بهینه منابع باید افزایش دهیم و به روش های جدید شرایط را بهتر کنیم
وی اضافه کرد: امروز با استفاده از فناوری اطلاعات می توان همه امور خود را اداره کنیم.
مجاوری گفت: امروز این سوال مطرح است که چرا اصفهان، اصفهان شد که در پاسخ به این سوال باید گفت اگر امروز یک ششم شهدای جنگ تحمیلی در اصفهان وجود دارد و یا پتانسیل های مختلفی در این استان به چشم می خورد، نشان می دهند که مردم این شهر با اراده و خواسته خود به این جایگاه رسیده اند.
وی تصریح کرد: ما در آموزش و پرورش باید به دنبال رشد و توسعه باشیم که با مدیریت بهینه می توان به اهداف خود دست پیدا کنیم.
مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش به نقل از استان اصفهان